Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další ze zástupu podprůměrných hororů. Nápad to byl sice slušný, ale režisér neumí navodit dostatečnou atmosféru a zaujme vás maximálně pár scén. Navíc v celém filmu jde vlastně pouze o dvě osoby, takže by to chtělo i dostatečně dobré herce. A Rachel Nichols dobrá herečka rozhodně neni a každou chvilku jsem si přál její smrt. No a chudák Wes Bentley to prostě sám neutáhne. Prostě ničím zajímavý horor, který můžete v klidu minout. Kdyby ho natočil jeho producent Alexandr Aja, tak by to bylo rozhodně zajímavější. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Napínavé, ale...a to s velkým A...mám pocit, že dnešní většina filmů, aby vůbec něčím lidi zaujala, musí obsahovat násilnické scény...a to se mi právě na filmech nelíbí...Po shlédnutí v kině či doma zůstane ve vás i tak velká prázdnota, kterou buď se budete snažit zaplácnout dalším filmem tohoto typu nebo si řeknete jako já: Takové filmy nemají pro život žádný smysl... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor, který nezačíná nijak originálně - magor se zamiluje do ženské, a tak ji unese a drží ji proti její vůli. Prostředí garáže je ale zajímavé a herci dokáží udržet vaši pozornost celou dobu. Navíc jsou zde scény, které skutečně stojí za vidění, pokud máte rádi gore triky - hlavně najíždění autem je neskutečně skvěle provedeno, což samozřejmě znamená, že je to echt hnusné. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller kolísající mezi uvěřitelným a neuvěřitelným, logickým a nelogickým, napětím a nudou. Nepřináší nic nového, jen další variaci na kočkování ujetého psychopata a prsaté blondýny, které bohužel zůstalo krotce korektní, v rovině psychického teroru je spíš nejisté a ani toho adrenalinu moc nenabídne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Francúzsky hororový zázrak Alexandre Aja (NOC S NABRÚSENOU BRITVOU, HORY MAJÚ OČI) sa nechal inšpirovať kariérou svojho vzoru, Wesa Cravena a okrem réžie sa vrhol na produkciu. Jednoduchý, komorný horor P2 je presne ten typ blbosti, na akú som sa tešil polroka dopredu. Prsnaté dievča verzus šialenec psychicky a potom aj fyzicky zvádzajú súboj osobností v uzavretom priestore bez možnosti pomoci vonku. Stačí zvoliť zle vybrané slovo a môže to skončiť vyrezanou chrbtovou kosťou. Bavilo ma to v NOČNOM LETE, NA LINKE JE VRAH i v METRE. Bohužiaľ P2 ma schladilo rovnako, ako remake ČIERNYCH VIANOC (2007): na jednej strane zručne nakrútené, na druhej strane však všetci konajú tak nelogicky až hlúpo, že to kazí výslednú známku i v prípade, že ste nelogické správanie čakali, ale niekde pri entom kikse hrdinky som začal byť znechutený a nezachránilo to ani občasné gore (sexuálne harašenie sa nevypláca, ak máte radi svoje vnútornosti). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)

Reklama

Reklama