Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo podzemní garáže jsou masakr. V době kdy velké vlny narůstu sexuálního násílí žen vůči mužům se jako vysoce atraktivní muž těmto prostorům vyhýbám už z dálky, protože v takových podzemních garážích může za každým sloupem číhat nějaká sexuálně vyšinutá žena, která by mě bezmocného a bezbraného mužíčka zneužila raz, dva. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vynikající thriler/horror,kamera,hudba,pár krvavých dobře natočených scén a slušná dávka napětí. Navíc nádherná Rachel s hlubokým výstřihem(asi pro ty,který by film nudil,aby měli na co koukat). Jen bych dal místo W.Bentleye J. Phoenixe-ten by mi tam pasoval víc. A pak o jednu hvězdičku navíc. Už se těším co nám Franck Khalfoun přichystá dalšího. ()

Reklama

yakoob 

všechny recenze uživatele

Napínavé, ale...a to s velkým A...mám pocit, že dnešní většina filmů, aby vůbec něčím lidi zaujala, musí obsahovat násilnické scény...a to se mi právě na filmech nelíbí...Po shlédnutí v kině či doma zůstane ve vás i tak velká prázdnota, kterou buď se budete snažit zaplácnout dalším filmem tohoto typu nebo si řeknete jako já: Takové filmy nemají pro život žádný smysl... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se dá nazývat horor asi jen ve dvou možná třech scénách, ostatní je pouhopouhej thriller s pointou teroru ženy hlídačem v uzamčených garážích, kde fakt málokterá scéna překvapí, většinou to jede v zaběhnutých kolejích podobných hororů. Nicméně namůžu tomu upřít, že sem několikrát napnutej byl, jenže totálně stupidní chování hlavních postav (Wes Bentley pořád, Rachel Nichols na konci) to zase vše zkazilo. Ale krvavý scény se povedly, to zase jo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných ale občas napínavých hororů. Tentokrát se jedná o takový "malý" horor se dvěmi herci odehrávající se v prostředí temného podzemního parkoviště. Film má hodně pomalý rozjezd a víceméně se rozjede až ve druhé polovině a i v ní chybí více napětí a větší gradace. Hlavní hrdinka není špatná a i když se občas nechová zrovna logicky hraje docela uvěřitelně. Větší problém je s psychopatem v podání Wese Bentleyho jelikož s jeho dětskou tváří mu vraždění lidí uvěříte jen těžko. Na rozdíl od většiny novodobých hororů tento nesází na litry krve a desítky mrtvol ale snaží se vytěžit maximum z temné atmosféry podzemního parkoviště ale lekaček si divák užije minimum. Občas však film překvapí nějakou tou krvavou scénkou jako je např. scéna auto vs. muž na židly ale i těch vražd je zde pomálu. Ale na film se dá koukat a když překousnete pomalou první polovinu budete se docela dobře bavit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama