Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud plachá Iris Chapmanová po školním studiu začíná svoji kariéru u firmy Global Credit Association jako sekretářka. Většinu dne přitom tráví v blízkosti dívek Margaret, Pauly a Jane, které plní podobné pracovní úkoly. Jejich osobní ambice ovšem často sráží nezáživná činnost, proto se snaží naplnit většinu času drobnými vzpourami, pletichami a ženskými sny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film z nudného prostředí kanceláří plný nudného ženského tlachání. Z nudných hereček zde vybočuje akorát Parker Posey, která je jediná zajímavá. Věřím, že si film najde své diváky (spíše divačky), ale jeho relativně vysoké hodnocení opravdu nechápu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi originální komedie, která způsobem vyprávěním i prostředím připomíná comicsové stripy "Dilbert". Fajn zábava, i když ke konci trochu rozbředlá. 70 % ()

VerteX 

všechny recenze uživatele

Autor scénáře umístil Hlídače času do neotřelé atmosféry velké firmy, kde "na každé židli musí být zadek". A docela se mu to povedlo. Režisér sice vsází na dobře zpracovanou psychologii postav, film mi částečně připomněl Duševní slepotu, ale bohužel u mě převládl pocit nudy. Dávám ***1/2 ()

xander 

všechny recenze uživatele

Každý má svoje sny, každý uniká do svojej fantázie. Zvláštny snímok kladiaci dôraz na zvláštnu atmosféru je zaujímavý, no niekedy je problém sympatizovať s hrdinami, čo je škoda pretože Toni Colletteová, Parker Poseyová a Lisa Kudrowová predvádzajú zaujímavé a samozrejme zvláštne postavičky. ()

Reklama

Reklama