Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Oproti jednicce lepsi. Ale v cem vlastne? No rozhodne tady byla uzasna hudba a velice zajimava kamera. No a to je asi tak vse. Jinak opet americkej patos. Trochu mi tam chybel zapornej hrdina, tady dokonce byli i kladasove v nepratelske uniforme :-)) usmevne ze? Lacinej pribeh, postavy se moc nerozvijeli a ten konec uz me ani neprekvapil, byl ubohej v jednicce a tady kluci americky taky nezklamali. Takze 3 hvezdicky a to jen diky hudbe. No uz se nemuzu dockat trojky :-)) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Osa zla je velmi špatný film i z pohledu televizní produkce. Kamera je příšerně nepřehledná, scénář děravý jak ementál a akce stojí za starou belu. Jenže tentokrát tu není Hackman ani Wilson, jen banda průměrných televizních herců, které známe ze všech různých televizních kriminálek. Herecky ale neutáhnou vůbec nic. ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Po snubnom začiatku som sa tešil na politicko vojnový thriller na výsostne aktuálnu tému. Lenže to čo ma čakalo ďalej boli nepresvedčivé herecké výkony, predramatizovávanie, tony vojnového klišé, absolútne enrealistická akcia točená len pre efekt, hudba snažiaca sa ísť po citoch ľudí, vyvolávajúca ale viacmenej len úškrnky, jeden nesmrteľný hrdina, pohybujúce sa terče v podobe Severokórejčanov, do očí bijúce efekty, snaha o osviežebnie akcie rozmazaným, stoptimovým a naprvý pohľad možno originálnym či nebodaj efektným strihom a pohybom akmeri, ktorý už ale po prvej dávke začne byť otravný. No a ten záverečný sentiment a americký patriotizmus si už autori naozaj mohli odpustiť. Celkovo pozerateľný guláš z americkej vojnovej kuchyne oslavujúcej neporaziteľnú armádu of the USA. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Předchozí kinosnímek se odehrával v Bosně, druhý a už dějově skromnější videosnímek se podíval na dění v Severní Korei. Změna je hodně výrazná. Dějově slabší, avšak akčnější a v rychlejším tempu. Námět se drží prvního snímku, takže tu je opět převážně kritika vlastní politické síly a způsobu velení. Žádné oslnivé herecké výkony, dramatizace či nějaké napětí nelze očekávat. Jen prostoduchá střílečka, jak se na obyčejný akční videofilm sluší a patří. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

na to ze je to becko urcene priamo na dvd to ma celkom slusny zaciatok a dobre naslapnute, potom sa vsak jednotka dostane za nepriatelsku liniu a clovek sa zacne tesit na akcnu jazdu ktora by sa mala zakone rozputat. to sa vsak nekona. kamen urazu je hlavne v otrasnej rezii akcnych scen ktore su totalne neprehladne, strasne zostrihane a hlavne otrasne nasnimane (kamera je celkovo dost otravna, lebo i pri kludnejsich pasazach sa stale pohybuje, nervozne tika a stale takto prudi). dej je deravy co by sa akcnemu filmu dalo samozrejme odpustit (ide o becko takze netreba ocakavat nejaku genialitu), sem tam nejaka do oci bijuca tupost sa tiez najde (hlavny hrdina bez zemravanie trafi svetlomet na 100 metrov ale robi mu problemy odrovnat severokorejcanov na 20 metrov), ma to tiez pateticke flashbacky a samozrejme posolstvo ze usa je jednicka:-) ale raz sa to da prezit. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama