Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za nepřátelskou linií 2: Rudá vosa zlá aneb multikárou technických služeb po Severní Koreji.. Tragikomická hrůza střídající jednání armádního štábu, kde v souladu s nejbrutálnějšími klišé je hlavní generál militantní guma a prezident přemýšlivý lidumil, s pasážemi akčními, které odpůrcům "shaky" kamery umožní zažít ještě vyšší level tortury - kameramana s permanentním záchvatem padoucnice. Pustit tohle Kim Čong-ilovi v jeho "Posledním vlaku", pln beznaděje odejde do rudého nebíčka už o dvě stanice dřív.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialenosť s tými Kórejcami, ich veliteľmi, či tým nočným pristátím. Takisto s tými vládami, prezidentom USA a na konci s tou televíziou a udalosťami z toho poloostrova. Zas ten hlúpy amerikanizmus to tam kazí. Dobrý bol akurát nápad spraviť niečo o Severokórejčanoch. Akcia bola zaujimavá, ale neuveril som jej, hlavne ako mohli prežiť ten výbuch bez ujmy. Srší z tohto už od začiatku nízkorozpočtový film, ale to ho neospravedlňuje. Viackrát by som to už vidieť nechcel. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Akční scény - nuda. Závěrečný výbuch, jestli se tomu tak dá vůbec říkat, stál na prd. Příběh celkem poutavý, hodně se mi líbily ty prostřihy a snaha o autentičnost. Závěr u soudu spojený s reportáží u titulků byl taky zajímavý. Doporučuji od tohoto filmu nečekat absolutně ale absolutně nic, pak se vám to jakž takž bude líbit. Plus nesmím zapomenout jeden nebo dva fakt povedený džouky (viz otázka na vysílačku) - stejně jako u jedničky. Tak to nejspíš vypadá, že si zkusim "odsedět" i tu trojku. No uvidíme... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Este tak uvod ma celkom bavil. Mam rad zapletky, ktore sa tykaju Korey. Lenze po chvily sa ukazalo, ze aj ked sa film tvari strasne seriozne a inteligentne, tak vo vysledku je to len kopa nudnych kecov kravatakov na vysokych miestach. A ked uz konecne dôjde na nejaku akciu, tak to je uplna katastrofa. Hnusny filter, divna kamera, nezaujimava akcia. Proste este väcsia nuda ako tie neznesitelne kecy. Jediny klad toho filmu je, ze nevyzera tak brutalne podfinancovane ako to je dnes u videobeciek zvykom. Ale to ja fakt malo, aby malo zmysel vidiet tento odpad. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Po snubnom začiatku som sa tešil na politicko vojnový thriller na výsostne aktuálnu tému. Lenže to čo ma čakalo ďalej boli nepresvedčivé herecké výkony, predramatizovávanie, tony vojnového klišé, absolútne enrealistická akcia točená len pre efekt, hudba snažiaca sa ísť po citoch ľudí, vyvolávajúca ale viacmenej len úškrnky, jeden nesmrteľný hrdina, pohybujúce sa terče v podobe Severokórejčanov, do očí bijúce efekty, snaha o osviežebnie akcie rozmazaným, stoptimovým a naprvý pohľad možno originálnym či nebodaj efektným strihom a pohybom akmeri, ktorý už ale po prvej dávke začne byť otravný. No a ten záverečný sentiment a americký patriotizmus si už autori naozaj mohli odpustiť. Celkovo pozerateľný guláš z americkej vojnovej kuchyne oslavujúcej neporaziteľnú armádu of the USA. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama