Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialenosť s tými Kórejcami, ich veliteľmi, či tým nočným pristátím. Takisto s tými vládami, prezidentom USA a na konci s tou televíziou a udalosťami z toho poloostrova. Zas ten hlúpy amerikanizmus to tam kazí. Dobrý bol akurát nápad spraviť niečo o Severokórejčanoch. Akcia bola zaujimavá, ale neuveril som jej, hlavne ako mohli prežiť ten výbuch bez ujmy. Srší z tohto už od začiatku nízkorozpočtový film, ale to ho neospravedlňuje. Viackrát by som to už vidieť nechcel. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Taková americká novodobá propagandistická sračka, film má za úkol udělat z američana spasitele, a severokorejců hrozbu světa, přitom reálně je to naopak. Tohle se snaží parazitovat na názvu " Za nepřátelskou linii ", jde vidět, že to netvořil tvůrce jedničky, je to prostě rychlokvaška udělaná pro prachy, co se snaží přiživit na tématu severní Korea. Úvodní prolog o historii korejského poloostrova měli zajímavě udělaný, to je tak ovšem vše. PS: Taky Vás nadchlo to akční nasazení Multikáry co převáží hromadu chlapů, přitom tohle autíčko je rádo když odveze několik pytlů, aby jelo dostačující rychlostí. Díky střihům jsem měl pocit, že to je snad formule nebo snad náhrada buginy co používají speciální jednotky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem slušného prvního dílu, se opravdu zrovna dvakrát nevyvedlo. Nebyla to sice vyložená akční katastrofa, ale moc jsem se u toho nebavil. Zvláště proto, že původní film měl jakžtakž slušnou atmosféru, sympatickou hlavní postavu, která utíkala před hromadou magorů, genocidu formou masových hrobů no a tady tomu dost nepomáhala třepotající se kamera, chaotický střih, nepříliš dobré herecké výkony většiny zúčastněných, atmosféra i příběh taky výrazně slabší, konec byl vyloženě k smíchu a nereálný (ten výbuch mluví sám za sebe), prostě tohle nebylo ani na průměrné ohodnocení. Pasáž s taxíkem úsměvná ale pomalu nejlepší na celém filmu…A v dnešní době by už tenhle film asi neprošel, protože jak si mohl tvůrce dovolit dát do filmu jen pár černochů, z nich ten jeden zařve skoro hned na začátku a druhý je totální vojenská guma…to je přeci rasově nevyvážené a nekorektní. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za nepřátelskou linií 2: Rudá vosa zlá aneb multikárou technických služeb po Severní Koreji.. Tragikomická hrůza střídající jednání armádního štábu, kde v souladu s nejbrutálnějšími klišé je hlavní generál militantní guma a prezident přemýšlivý lidumil, s pasážemi akčními, které odpůrcům "shaky" kamery umožní zažít ještě vyšší level tortury - kameramana s permanentním záchvatem padoucnice. Pustit tohle Kim Čong-ilovi v jeho "Posledním vlaku", pln beznaděje odejde do rudého nebíčka už o dvě stanice dřív.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mať tento film trošku lepšieho režiséra a hlavne kameramana, mohol vyzerať trošku inak. Pokiaľ nie je zvládnutý príbeh, čakal som aspoň sľubnú akciu, ale ona nie a nie prísť. Pekne je vidno ako sa celý film šetrí rozpočet na záverečný výbuch a nakoniec tomu nasvedčuje aj demencia tvorcov, keď pilot zadelí: "Z radarového dosahu Severnej Kórei sa dostaneme, keď preletíme na Kazachstan a za štyri hodiny sme naspäť v Soule!" Tak to už hraničí s chujovizmom. Keby sa to aspoň netvárilo ako megafilm, ktorý chce spraviť dieru do sveta. 45%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama