Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

„The Lonely Island“. Ak neviete o čo sa jedná, čaká vás buď nie veľmi vtipný, možno až trápny film alebo skvelá zábava. Ťažko odhadnúť. Ak viete, čo „Lonely Island“ je a ich humor vám sedí (môj prípad), Hot Rod bude pravdepodobne fajn komédiou, avšak s o niečo nižšou koncentráciou humoru než je zvyklé u ich videí z YouTube. A na záver, ľudia, ktorí „Lonely Island“ radi nemajú; pre nich mám dve slová: „Ruky preč.“ [72%] ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach na ten nabúšený kasting a ten mne celkom sympatický absurdný plot (nevlastný syn je tak vytáčaný tatkom, že ho chce strašne zbiť-mimo iného aj za to, že po ňom hádže nindža hviezdice :-D-ale starký je chorý na srdce, tak sa mladý rozhodne svojím neschopným stuntnadaním vyzbierať prachy na transplantáciu, aby ho konečne mohol nakopať do řite). A Sanberg s bajúzom a tým bizardným nemožným afrom tiež podchvíľou naťahoval kútiky, ale to je tak všetko. Holt, idiotské komédie tiež treba vedieť robiť, aby stáli za reprízu. Tu sa to moc nepodarilo. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Ulítla komedie, ale v dobrém slova smyslu. Parta kolem hlavního hrdiny vypada jako sbírka kreténu, ale dobře se doplňují a jejich hlášky někdy stojí za to. Karamboly, které Rob předvádi jsou fakt drsné a dobře natočené, až jsem si myslel, že tohle už snad nemůže přežít. Od herců solidně zahrané, sympatická Isla Fisher. "Budete se mě snažit pod vodou udržet 40 vteřin... to je minuta bez dvaceti sekund..." :-D ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Mám rád komedie tohoto typu, převládá však mírné zklamání. Z části to mohlo být také dabingem, který moc nemusím. Příběh je samozřejmě o ničem a není vůbec důležitý. V mezích průměru drží Piráta Silnic skupinka čtyř pošuků (Bill Hader a Danny R. McBride jsou pro takové role stvořeni) a jejich výstupy nebo hlášky více či méně povedené. ()

Ivec 

všechny recenze uživatele

Dosť ujeté bláznovstvo s krásnym dejom. Pokúsiť sa, aj za cenu vlastného života zachrániť život niekomu inému len preto, že si "zaslúži" pár po papuli, to je originálna myšlienka. Absolútne nabité humorom to síce nie je, ale pár scén mi pôsobilo doslova kŕče v bruchu. Keď si spomeniem na ten prvý krkolomný pád lesom, rozochvieva sa mi bránica ešte teraz. Atmosféra pred posledným skokom bola vážne úžasná a samotný skok ani nehovoriac. Všetko to samozrejme končí príjemným happyendom a bodka. Pohodová, pozeratelná oddychovka. No s rukou na srdci musím konštatovať, že sa jedná o komédiu z dlhej rady jej podobných. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama