Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda absurdního ferrellovského humoru, ale přesto úplně nejásám. Na vině je především Samberg v hlavní roli, a pak taky kadence fórů, některé z nich jdou ale geniálně přetažené (cool beans!) a přesně tak to mám rád. Hromada dobrých herců ve vedlejších rolích, škoda jen nevyužitého McBridea. McShane je otec roku! ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Moja malá osobná "guilty-pleasure". Film, ktorý som videl minimálne 10x, vždy ma pobaví ako "poprvé" a viem ho doslova citovať. Má to jednoduchý, milý príbeh, skvelý absurdný humor, výbornú hudbu, nezabudnuteľné scény a príjemné herecké obsadenie na čele s totálnym magorom Sambergom (v dobrom zmysle slova). Český dabing ho navyše pozdvihuje na ešte vyššiu úroveň. Zároveň je to pre mňa kľúč k nostalgii, preto nech mi je odpustená absolútna zaujatosť k dobru tohto snímku. „A takhle se to dělá !“ ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to tak bláznivé, šílené a praštěné, až je to fakt vtipné! V podstatě se nejedná o nijak zázračný příběh - klasický outsider s partou kámošů dělá blbosti a jako bonus se mu líbí krásná holka od vedle, která chodí s nějakým blbcem. A přesně tohle divák dostane a spokojeně se s fajn hereckým obsazením dostane až k očekávanému konci, kdy všechno dopadne (skoro) dobře. Někdy zkrátka průhlednost děje není na škodu, pokud se všechno natočí s tím správným zápalem pro věc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Super film já se u toho řezal hlavně u první půlky. Parta looserů, jejichž kápo (rádoby kaskadér) se snaží vydělat na záchranu nevlastního otce, aby ho pak mohl umlátit :) Navíc pár dobrých hlášek např: "Ty jseš ale divnej." "To si piš, že jsem!" Nebo scéna při přeskoku bazénu je taky super. Prostě jedna z těch lepších komedií z posledních pár let. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama