Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Scarlett svůj sex-appeal poslední dobou nechává doma a začíná brát jednu nezajímavější roli za druhou. Co naplat, že hlídané dítě ke docela fajn a knižní předloha drží příběh nad vodou, když se nás každý deset minut snaží režisér zabít srazem příšerně vypadajících newyorských matek nebo nějakým ultratrapným fórkem. Ani Giamattiho snaha o taťku za všechny prachy nic nezachrání a musí to s Evansem (který stihne hrdinku sbalit během pár minutových setkání a na konci vyfasuje odporně růžovou košili) přetrpět až do sladkobolného konce. Nejedná se až o takové zlo, protože to příběhově celkem drží pohromadě, ale krom svátečních divaček nad tím zřejmě nikdo jásat nebude. 50% Dodatek: Alicia Keys je tu mnohem víc sexy než Scarlett, což by se rozhodně stávat nemělo. We want blond back! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Oh my. Nemala to byt (romanticka) komedia? Ziadny vtip, (ziadna romantika)... ziadne prakticky cokolvek. Este aj z hercov, jedine, co mi prislo zaujimave, bola Giamattiho farba na vlasy a mozno Alicia, i ked trochu podobnu rolu uz mala v Smoking Aces. Radobyatropologicke vsuvky skor trapne, ale zaver tromfol aj tie. Pointa? Nebrat! ()

Reklama

dezorz 

všechny recenze uživatele

Kolkokrat som cital, ze Hollywood je strasiak, filmovy diabol, ktory pohlti vsetko nestadardne, mensinove a nanuti nam globalnu vacsinu. Pravda, ale jedno hollywoodu ide dobre, aj v tych 1000 a jeden krat ohranych schemach dokaze stale podat ten spravny a jediny moralny kodex krestanskeho desatora. Miluj blizneho svojho, ved kazdy je v podstate dobry clovek a ako sa patri, na konci filmu sa vsetci polepsia. Zidmi vlastneni hollywood vlastne siri krestanske posolstvo do celeho, aj nekrestanskeho sveta a vsetci mu to zeru. A ze vraj diabol. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Standard trochu podprůměrné romantické komedie. Ze začátku mi trochu vadilo to zastavování a vysvětlová, ale to se během vypravování ztratilo. Scarlett mi byla trochu protivná, ale také to časem zmyzelo. Jediným přínosem pro film byl senzační Paul Giamatti, který se ve filmu ohřál všehovšudy tak na 9 minut, ale i to stálo za to. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nanny Diaries je prijemny, oddychovy film od rezisera Shari Springer Bermana /jeho Muj svet z roku 2003 som este stale nevidel/. Filmu vladne hlavne nadherna Scarlett Johansson /Home Alone 3, Divka s perlou, Pisen Lasky Samotarky/, ktora sa sama pustila do filmu pricom jej asi ucaroval scenar, neviem, ale uz mi na tom vobec nezalezi. Scarlett sa predstavila v roli cerstvo vystudovanej chuvy, ktora sa pusta do studia nepochopitelnych a casto aj tajomnych zvykov istej bohatej rodiny. Samotna Scarlett je nadherna a sama dodava filmu grady, snimok ma dobre tempo, takze nuda nehrozi. Okrem Scarlett tu hra aj Laura Linney /V Moci dabla, Laska Nebeska/, ktora to so Scarlett pekne taha a jedna druhu vhodne doplna. Objavil sa tu aj Paul Giamatti /Agent v Sukni, Sejmi je vsechny/, ktory neprehraval a hoci ide len o priemerneho herca, ani nejako ekstra nevadil. Britska kraska menom Georgina Chapman je dalsim prijemnym osviezenim filmu, a dobre sa na nu pozeralo - teda hlavne na jej kozy. Ako posledneho spomeniem aj Chrisa Evansa /Cellular, Street Kings/, ktory si ako vzdy zahral sympataka a nevadil. Reziser Shari Springer Berman natocil sympaticky film, ktoremu absentuje vyraznejsi pribeh a strhujuca dejova linia. Nanny Diaries je skor len sled volnych scenok, ktore na seba nadvazuju- ja som od prirodzenia tolerantny, takze mi to nevadi. A pacil sa mi aj ten fakt, ze tych lepsich scenok je ovela viac nez tych priemernych. Dialogy su vybrusene a na urovni. Dobra a sympaticka oddychovka, ktoru odporucam. 76 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)
  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama