Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to nebylo. Je pravda, že už když jsem to pouštěl, tak jsem věděl jak to skončí (akorát jsem nečekal, že Scarlett takhle natvrdo odejde). Také jsem tušil, že jí ten kluk chvíli pozlobí, ale pak zase budou kamarádi. Ale na druhou stranu jsem se nenudil a film mi uběhl celkem rychle. Byl to takový příjemný oddych od poněkud akčnějších snímků, které jsem poslední dobou viděl. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a zase jede podle staré šablony a nepřichází se vůbec s ničím novým. A je to příšerná nuda, se kterou nic nenadělají ani herci. Scarlett Johansson je nevýrazná, ten malej fracek protivnej a Laura Linney měla už taky lepší chvilky. Jenom ten Evansův kluk od vedle je docela dobrej a zachraňuje tento film aspoň trochu. I tak je to ale extrémně nudný film, který je i přes své 90minutové zatraceně dlouhý. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Paul Giamatti prostě válí, za to málo času co ve filmu pobyl tomu dodal ten správný nádech i špetku drsného humoru. Co se týče Laury Linney, ta má takovéto charaktery již dobře natrénované a naše roztomilá scarlett už prostě nemůže být víc roztomilejší. Pěkná romantická komedie, ale nevím proč sem celý film očekával, že Chris Evans bude jejich starší syn...no nestalo se tak. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Chůva + dítě, zní to tak nelákavě, ale nakonec se na to velmi příjemně koukalo. Laura Linney byla pro mě vždy spíše nečitelná psycho herečka, ale mám ji ráda a tady opět nezklamala. Scarlett Johansson hraje přirozeně, nemusí se ani moc snažit a ono jí to jde. A film samotný? Rozumný člověk si z něho až tak moc nevezme, ale k odreágování to stačí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)
  • Přestože autorky předlohy tvrdí, že jde o čistou fikci, obsahově se kniha strefuje do života konkrétní rodiny z Park Avenue, která má na kontě astronomické sumy. (hippyman)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno