Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

honajz 

všechny recenze uživatele

Totálně zabitý film, nudné tempo (kdyby aspoň nějak vtahovalo nebo působilo nějakou atmosféru, ale je to celé totálně chladné a bez emocí), řada nelogičností (jestli si holčička pořezala obličej v úterý a film začíná čtvrtkem, jak to, že měla obličej bez šrámů?) a přesně - žádná pointa. Něco jako že by druou neděli sešla ze schodů a manža tam byl živ a zdráv, neb už minulou neděli mu došlo, jak má všechny rád. Těžké zklamání. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zápletkou docela zajímavě vystavěný, ke škodě celkového vyznění však až příliš rutinně a nezáživně vyrobený psychothriller s notnou dávkou mysteriózna... Ryzí hollywoodština o tom, že co se má stát stane se a snažte se jak chcete, stejně nejde odestát... A věřte, že víra s tím nesouvisí... . . . Pomalu stárnoucí S.B. role utrápené ženy s předtuchou sluší rozhodně víc, než šaškování coby drsňačka či akční pipka v jejích starších filmech a i ten lehce ošuntělý krásný dům z let dvacátých je šarmantnější, jak nějaké trendy hollywoodské atelierové interiéry a nakonec i nějakých přehnaných žánrových klišé zůstává divák naštěstí ušetřen... A tak tedy dvě a půl hvězdičky za film, po zralé úvaze i za čistě vizuální stránku a zvláštní atmosféru (a s předtuchou páně Y. filmů příštích... ;-) pak s velkou mírou tolerance z nutnosti zaokrouhleno nahoru... - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2008 na dvd, komentář zde jako xtý - 16.11.2008) ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nebolo až také hrozné. Jen nedokážu pochopit, jak nedokázala využít na 100% ty své předtuchy. Za celý den udělala věci jako normální člověk maximálně za čtvrtku dne. Do toho, vždy všechno řešila pozdě a na poslední možnou chvíli - to byla tak hloupá??? Asi její mozkové závity stačili pouze na starání o děti ( tím tuto práci nechci nějak podceňovat ) - ale proč ksakru na sklo, kterým proletěla její dcera zpětně nedala nálepku, nejlépe přes celé sklo, nebo tam nedala nějaké dřevo nebo kytku. A nakonec největší chyba - když věděla, že jí nezbudí, tak si měla dát budík, měla si zjistit jak přesně zemřel, neměla ho zastavovat na tom úseku, .... a nebo snad chtěla jen tu pojistku? Nevím podle mě ho mohla zachránit, ale bohužel byla tak hloupá a tím ho spíše zabila. Ale budiž, její volba. Abych jí ale zase tak trošku obhájil, pokud já vím, tak všude na západním světě po nějaké nehodě musíte jít identifikovat oběť, neměli by existovat žádné výjimky. V tomto případě měla jít Linda (Sandra), jako jeho manželka, jenže na to asi trošku zapoměli... a nebo by jim to narušilo scénář s tím, že by zjistila, co se vlastně nakonec i stalo. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sandře drasticky hrabe, zpřeházely se jí převody, kolečka se jí pod čupřinou splašily a realita si uspořádala gymnastickou exhibici plnou přemetů, salt a výkrutů. Kam mizí její manžel, proč je jeden den mrtvý a druhý den zase živý? Odskakuje si k seriálu "Plastická chirurgie", Sandro, nejspíš aby mohl opravit ksicht dcerce, které se průběžně objevují a ztrácejí řezné rány. Film jsem viděla v bedně, můžu si proto dovolit být k němu shovívavější než ti, co zacvakali těžce vydělané love v kině. Označila bych tenhle mysteriózní kousek za snesitelně průměrný a plácla sem tři hvězdice (hlavně za povedený závěr), ale to by musela chybět pasáž z kostela. Zlé věci se dějí jen ateistům a kdyby se hlavní hrdinka poctivě modlila, byla by i s rodinou v pohodě ažnavěkyamen? Stupidnější pointa by nebyla? Vskočte mi s rozběhem mezi půlky, kudlanky vymyté! 45% ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock umí zahrát vše. O tom není debat. Tento hororovo-thrillero-mysteriózno-dramatický snímek je toho důkazem. Zpočátku možná budete trochu zmateni (na konci možná tedy také), protože vás tvůrci vrhnou ihned do víru děje, za pár minut se ale vzpamatujete a začnete hledat odpověď na prostou otázku: "Co se to tu kruci děje?!". Příběh je naprosto logický, vše je dříve, či později osvětleno. Slečna drsňák střídá emoce jak na běžícím páse, avšak zcela plynule, takže jí všechny věříte. Čeho si na snímku také velmi cením je hudba a tísnivá atmosféra, která na vás dýchá s každou následující sekundou. Navíc potěší příjemná délka 93 minut. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy je postava Sandry Bullock v nemocnici a brání se uklidňující injekci, nebyla použita dablérka, protože Sandra se předtím omylem pořezala a v této scéně doopravdy dostala injekci proti tetanu. (HappySmile)

Reklama

Reklama