Reklama

Reklama

Když se mimozemská kosmická loď zřítí na Zemi, lidé zde právě prožívají období Vikingů. A skandinávští bojovníci se pustí do bitvy s tím nejneobvyklejším nepřítelem. Užijte si sci-fi thriller z dílny režiséra Howarda McCaina.  Mezi hvězdami zuří staletí staré bitvy. Jedna z vesmírných lodí se zřítí na Zemi, konkrétně do fjordů Norska. Přežije jen Kainan a k jeho velkému zděšení také Moorwen – divoké stvoření podobní zvířeti, které záměrně škodí těm, kteří mu v jeho očích ublížili. Moorwen zabíjí všechno, co mu vstoupí do cesty. Kainan se musí chtě nechtě spojit s Vikingy a zničit agresivní bestii dříve, než ona zničí je. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

Podle IMDB: Filming Dates 16 October 2006 - 5 January 2007 ... docela drsné :-))))
petero:taky jsem to na IMDB četl, takže to v USA do kin nepůjde a mimo USA? Trochu to nechápu, ten film by nějaký milion vydělat mohl a dle hodnocení z festivalů to není žádný odpad:)

petero

petero (hodnocení, recenze)

CheGuevara: www.csfd.cz/film/213470-sengoku-jieitai-1549/ , www.csfd.cz/film/229980-sukiyaki-western-django/ Jack Huston na tej fotke vyzerá ako Jared Leto.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Myslim, ze je to dobra kombinacia. Sci-fi čize nejaky alieni v historickom prostredi našej planety. Nemozem sa dockat. Filmy ako AVP alebo Vec (Thing) su podobne, ale su v realnom čase.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

petero: Aha. Takhle bychom mohli označit i Mad Maxe, protože tam měli kuše a další primitivní nástroje. Šlo mi spíš o čistý žánrový mix, i když tím ani Oulander není, vzhledem k tomu, že sci-fi je naroubováno na historický spektákl. :-/

petero

petero (hodnocení, recenze)

Fantasy nie ale sci-fi sa tam mieša s „historickým“, respektíve prepadové komando s rytiermi, nie zrovna bežná kombinácia.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

No, ne že bych ten film viděl, ale nezdálo se mi, že bych tam viděl nějaké fantasy prvky. Přeci jen to bylo sci-fi jako řemen. Nebo ne?

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Zná ještě někdo podobný žánrový croos-over? Samozřejmě, že filmy... nebojte se a podělte se.

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Na můj vkus příliš digitální , no uvidíme doufejme , že epické souboje - one to many a pohledy na hořící města nebudou tím jediným na čem se bude stavět .... ( ten strom v chýši se mi ovšem hodně líbí už ted´)

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

marrjaana: ak chces hodnotit trajlery doporucujem moviezone.cz (nech nie si za blbu)...v dobrom
a k filmu - trochu mi vadi Hurtov natupirovany preliv a Caviezelova briadka alá Backham...málo špiny, veľa leštidla.

marrjaana

marrjaana (hodnocení, recenze)

Zatím hodnotím poze trailer, a ten na mě udělal opravdu dojem- rozhodně větší než obseh filmu.

JamieSmith

JamieSmith (hodnocení, recenze)

James Caviezl v historické sci-fi? To je nějaká novinka... Ale ten mladej viking vypadá jako sympaťák (zvlášť ten velkej meč s kterým se ohání :o)

petero

petero (hodnocení, recenze)

Hlavne nech to nebude naťahované ako guma v trenkách. To by mohlo byť niečo ako Pitch Black naopak =)

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

Je škoda, že tolik uživatelů automaticky vytváří rovnici "mimozemska prisera na zemi"=béčko na 2= sračka :-) je to přeci škoda, vždyť béčka bejvají často strašně zábavné a podobná látka nejde brát zas tak vážně, já se stále těším :-) hlavně ať je na co koukat

Carbo

Carbo (hodnocení, recenze)

Jejda, hned mi to připomnělo Vikingové. Vymění se arab za návštěvníka z kosmu a jede se nanovo. Doufám že se pletu...

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Ani zdaleka mi to nepripadá ako sracka, myslím, ze sa budem pri tom skvelo bavit aj ked to mozno nebude zrovna dokonalé. Vizual v traileri vypada perfektne. Dej to hadam naky bude mat, hlavne ze je tam prisera z vesmiru.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Tak na to sa teším, mimozemská príšera na Zemi fúúha...tesim tesim

blackout

blackout (hodnocení, recenze)

Na CSFD prehlizene, neni tu ani trailer, ktery nevypada spatne. Mne takovy krizenec mixu vyhovuje, uvidime jaxe to bude hybat.

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

ono těch zázraků bylo více, kdy přišel neznámý a nemilovaný režisér a postavil si jméno na jednom filmu ;) resp mi řekni který režisér někdy takhle nezačal :-) holt někdo měl snazší cestu a vyvaroval se "levných televizních" seriálů ale někdo to natočit do bedny musí ;)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

No ja ti nevím . že by sa stal dva krát taký zázrak za jedno tisícročie ? Ved ježíš bol tiež len jeden :))

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

mandes: hele a co Cameron? Od Piraní ho taky vyhodili :) a v tu dobu natočil kulový a teď je na tom docela dobře :-)))) tak třeba McCain má skrytý talent

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

trailer vypadá velmi zajímavě a celkový look také... těším se

Související novinky

Klasiky v novém šatu

Klasiky v novém šatu

19.05.2009

Edgar Allan Poe (na obr.): „Zánik domů Usherů“; Emily Brontë: „Bouřlivé výšiny“; Miguel de Cervantes: „Don Quixote“. A k tomu švýcarská legenda o kušostřelci Vilému Tellovi. Ano, nové adaptace… (více)

Conan, Kolo času a Antikrist

Conan, Kolo času a Antikrist

21.08.2008

A máte tady několik zpráviček z hájemství fantasy a hororu. Nejdříve něco o dlouho plánovaném restartu Conana. Zdá se, že barbarský válečník, který na začátku 80. let proslavil Arnieho, se po mnoha… (více)

Ryan Phillippe jako vikinský válečník?

Ryan Phillippe jako vikinský válečník?

11.09.2007

Dávnověcí skandinávští bojovníci se vrací na plátna kin. V posledních letech se jim tam kdovíjak nedařilo. Adaptace Crichtonových Pojídačů mrtvých pod tuzemským názvem Vikingové dopadla tuze neslavně… (více)

Reklama

Reklama