Reklama

Reklama

Když se mimozemská kosmická loď zřítí na Zemi, lidé zde právě prožívají období Vikingů. A skandinávští bojovníci se pustí do bitvy s tím nejneobvyklejším nepřítelem. Užijte si sci-fi thriller z dílny režiséra Howarda McCaina.  Mezi hvězdami zuří staletí staré bitvy. Jedna z vesmírných lodí se zřítí na Zemi, konkrétně do fjordů Norska. Přežije jen Kainan a k jeho velkému zděšení také Moorwen – divoké stvoření podobní zvířeti, které záměrně škodí těm, kteří mu v jeho očích ublížili. Moorwen zabíjí všechno, co mu vstoupí do cesty. Kainan se musí chtě nechtě spojit s Vikingy a zničit agresivní bestii dříve, než ona zničí je. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnocení, recenze)

Vikingové 2 ?  Kdo to s tímhle názvem poslal do distribuce bych kopnul do řiti a na čelo bych mu vytetoval Vikingové 3 aby ho to příště přešlo!

KREI

KREI (hodnocení, recenze)

Lumicko: :) přečti si můj příspěvek hned pod tím tvím... 

NE! Vikingové2 je jen neskutečný nepřeklad u nás odkazující na film který s tímto filmem má společného jen pramálo.

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

Venedo: Suhlas mne sa to velmi lubilo :) neviem co sa vam na tom stale nepaci.. Nejaka zmena aspon :)

PS: Vola sa to Vikingove 2 to znamena ze je aj 1 ?

KREI

KREI (hodnocení, recenze)

No myslel sem že sem viděl už hodně různým překladů... ale outlander vs vikingové 2? to už nemá s překladem nic společného... to je normální blábol!

Si tam řikám jestli tohle neni až na žalobu, šak se to snaží čerpat z úspěchu filmu s kterým nemá nic společného a jak si čtu tady tuhle diskuzi tak nejmín u 50% se jim to povedlo.

 

Ne opravdu vikingové a vikingové2 nemají spolu nic společného a název vikingové2 je si myslím jen česká rarita...

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Když už jsou ty komerční názvy tak populární, tak třeba v Ironcladu (2011) vystupují Dánové i s Vladimírem Kulichem který byl i v prvním originálním filmu s Banderasem, takže u nás v Čechách by to mohli přejmenovat na Vikingové III. :-)

Palisander

Palisander (hodnocení, recenze)

Názov je podvod. A maverick10 hádam časom ten svoj obsah upraví podľa skutočnosti ("vyspelé zbrane" ???). Ale inak celkom fajn rozprávočka. Vážne sa to brať (našťastie) nedá :-).

Bud

Bud (hodnocení, recenze)

rounen: hehe... hold sequely stojej za houby no... :p

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

jednička se mi líbila víc,ale tady to šlo uplně z ruky,čekal sem krvavé boje vikingů s nějakými bojovníky,a né s jedním digitálním drakem,když tam obsadím draka,tak to musí být zpracované na 100% jako ve filmu Sucker Punch...pro mě to bylo slabý a mohlo to mít lepší děj,a obsadit do hl.role Jamese Caviezela bylo nysmyslne,tento herec se tam vůbec nehodil a choval se divně a není to žádný mečový bojovník,nic neuměl,amater... když to srovnám s Banderasem z jedničky,tak to je velký rozdíl...pro mě jen 3* za tohle pokračování,škoda...

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Mňa len pobavil ten marketingovo-založený český titul. :-)))) Ale však... Prečo neťažiť zo spomienok na desať rokov starých Vikingov, najmä keď tento film je tiež inšpirovaný Beowulfovskou legendou (apropo, škoda, že seriózne sfilmovanie toho eposu zatiaľ nevzniklo). Outlander je béčko béčkové a nehanbí sa za to. Ja sa len čudujem, že tam účinkujú aj Caviezel a Hurt. Asi došli prachy na nájom... :-P

 (hodnocení, recenze)

Celkem pěkný film, který možná do kin i mohl jít.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Ten českej název mě rozsekal. Kdyby to nebylo tak smutný, bylo by to ale celkem k smíchu..

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Moc prvků jsi tam nenašel proto, že to není pokračování Vikingů. Originální název Je Outlander (Cizinec). To jen česká distribuce stojí za vyliž . Takže srovnávání nebylo na místě. S filmem Vikingové ve kterém hrál Banderas to nemá nic společného.

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

Celý děj jsem pořád srovnával s prvním dílem s A.Banderasem a kromě názvu jsem těch prvků moc nenašel... Na to kolik tento film stál (pokud je to tedy pravda) jsem čekal větší odvaz a luxusní efekty, které se nekonaly... Monstrum vypadalo hodně jako zmutovaný vetřelec a krvácelo jako predátor... Nic nového se už zřejmě v kategorii příšer konat nebude... průměr 6z10

hvizdo

hvizdo (hodnocení, recenze)

s vikingami to okrem nazvu nema nic spolocne ale inak celkom dobra pozeracka

Fritoll

Fritoll (hodnocení, recenze)

opravdu by mě zajímalo ktery kreten tomu dal takový český název.... no to je konec

OziRaziel

OziRaziel (hodnocení, recenze)

Kdo má rád sci-fi řízlý s fantysy tak se mu to bude líbit. Mohli trošku líp vymyslet tu osadu...vypada to jak dkyby to stloukli za tejden a ne že tam bydlí desetiletí...a nechapu ten českej název ,s jakýmkoli filmem s názvem Vikingové (ani the 13th warrior) to nema nic společnýho !!!

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Krom Fenrira je to opsané z imdb. Ten postřeh s upírem, ďáblem a Ježíši je dobrý.

Fenrir? Tak mě to napadlo. Má stavbu těla podobnou vlku, přišel z nebe, z tlamy oheň, navíc je Fenrir ve vikingských legendách a tohle je o vikinzích (asi). Navíc jak jinak by asi vznikla legenda o Fenrirovi kdyby tam žádný obří plamený vlk nebyl, jinak to nedává smysl! Teď vážně, děj je, prý, až několik století po Kristu, takže by ty legendy vikingové snad už měli mít "zapsané" ale to by se asi o tom Fenrirovy ve film zmínili ....

Právěže vikingští bohové byli smrtelní. Ale moc jsem do toho nedloubal, takže nevím zdali je mohli zabít i lidé nebo jen sami mezi sebou.

UN

UN (hodnocení, recenze)

v com sa ma podobat ufon z tochto filmu tomu co is napisal ?, bolo to tam vysvetlene ze to bola normalna rasa pokial si dobre pamatam ziadny nesmrtelny jeden kto prichadza z neba, tak ake spojitosti to ma ??

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Dva Ježíšové (James Caviesel , John Hurt ), jeden satan (Ron Pearlman) a jedna upírka (Sophia Myles) v tomhle filmu viz http://www.imdb.com/title/tt0462465/board/thread/136552852 .

Ten lví ufoun by mohl být Fenrir http://cs.wikipedia.org/wiki/Fenrir , nebo být podle něj napsaný. Tak jako Fenrir přichází z nebe, je smrtelný, má plamenou hubu .... Fenrir také ukousl Tyrovi ruku a zabil Odina, ukouslou ruku ve filmu hádám ale náčelníka ten lev-vlk zabil, ne? Možná jsou tam i dalši podobnosti, už si ten film nepamatuju.

wysch : ... spousta lidí si myslí, že to AŽ TAKOVÁ sračka není ...
Já mezi hovnama moc nerozlišuju, tak nevím jaká jiná sračka by to mohla být. Zelená?

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

× Až na to, že spousta lidí si myslí, že to AŽ TAKOVÁ sračka není, a to nejen na ČSFD, ale i na IMDb. 
× Až na to, že s původními Vikingy (tedy Třináctým válečníkem) to má společné akorát to, že je pseudovikinská éra, oproti Vikingům ovšem o tři sta let dřív, že se tu loví ufoun a hlavní postava je vlastně taky ufoun. Společného nemají fakt nic.


;-)

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Proč blb? Dvojky bejvaj většinou sračky a tady se to akorát potvrdilo. Třeba chtěl překladatel všechny varovat.

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

celkovo film celkom fajn ale zdalo sa mi to dost niskorospoctove cakal som troska viac ale co zabavil som sa:))hod***

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Nechápem tento krok distribútorov. Najskôr tu bolo písané ze CUDZINEC a na dvd sú to VIKINGOVIA 2 ....najradsej by som tomu asi nechal nazov OUTLANDER a bol by pokoj.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

No mě se Vikingové líbili. I Outlander se mi líbil. Ale prznit dohromady dva naprosto se sebou nesouvisející filmy mi přijde dost ...asi dementní. Prostě jsem taky roztrpčen. Spíš trošičku nasrán.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

No, právěže zdravý rozum a kalkulačka v hlavě zvítězili. Ani jednomu z filmů to však neprospěje. Asi bych mávnul rukou, ale považuji se za skalního fanouška Vikingů, takže jsem poněkud roztrpčen.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Vikingové 2? Tak to se asi posrali. Blbost v zemích bývalého československa opravdu převládá nad zdravím rozumen...a ne málo

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Konecne mame film tu s 5.1 kanalovym ceskym zvukom. Skoda ze film nazvali VIKINGOVIA 2

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Ako keby radsej u nas vydali tento film na DVD ako stale vymyslat nejake stupidne nazvy... Ako dlho sa na to bude este cakat?

nses

nses (hodnocení, recenze)

Dalsi stupidny distribucny nazov : Vikingovia 2 ... ach jaj. V kazdom druhom komentari: "becko". Ja vravim: slabsie acko.

Sandy

Sandy (hodnocení, recenze)

Naprostá ztráta času. Příběh o ničem a o nikom. BTW: Přišlo mi, že kulisy jsou převzaté z pána prstenů - podobnost Rohanské síně. Jméno Boromir pro jednoho z hrdinů působí trapně (fantazie tvůrců asi nezná hranic). Příšery vypadají jak Balrog ad.

klasnic

klasnic (hodnocení, recenze)

trosku jsem cekal vetsi sci-fi, ale nezklamalo to efekty dobre propracovane hlavne kamarada, ktery si je daval k obedu :)

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Neviete kedy k tomu vyjde CZ dabing? ...alebo nebodaj už je?

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

no jako že jsem od toho moc nečekal. Jen proto, že tam hraje Caviezel jsem to zkusil...a ten film mě totálně svojí atmosférou dostal. Parádní. To nízké hodnocení není na místě, ješte, že se jím nenechávám ovlivnit

Hruzka

Hruzka (hodnocení, recenze)

film se mi líbil, hodně.. je pravda že to jako vesměs je takový ohraný , nemá to žádný hloubkový téma a tak, ale me se to proste libilo..;-) , ale zaroven plně souhlasim s komentem Blizzarda(to vystihl nejlip) , jsem si parkrat behem filmu rikala ,chudaci "bestie" :D ,ale jak rikam film se mi proste libil a myslim ze stoji za to shlednout....

zlamal89

zlamal89 (hodnocení, recenze)

Tento film se mi hodně moc líbil, jelikož spojuje všechny moje oblíbené žánry: Sci-Fi-Fantasy-Akční a Vikingskou dobu+kvalitní herci takže 4* zaslouženě.

UN

UN (hodnocení, recenze)

asi tak bol som milo prekvapeny davno tu nebolo nic tak nadpriemer v tomto zanre

iXtr3m3

iXtr3m3 (hodnocení, recenze)

Outlander je výlučne Direct-To-DVD titul. Takže v kinách ho nenájdete. Samozrejme je to hanba. Môj názor na film nájdete v mojom komentári k nemu...

UN

UN (hodnocení, recenze)

do kina by to nemalo ist pokial si dobre pamatam rovno na dvd uz je dvdrip out tak som zvedavy

Matio

Matio (hodnocení, recenze)

Už byl tenhle film v kinech? nemůžu najít žádnou dobrou informaci k tomu, co se s ním děje.

Související novinky

Klasiky v novém šatu

Klasiky v novém šatu

19.05.2009

Edgar Allan Poe (na obr.): „Zánik domů Usherů“; Emily Brontë: „Bouřlivé výšiny“; Miguel de Cervantes: „Don Quixote“. A k tomu švýcarská legenda o kušostřelci Vilému Tellovi. Ano, nové adaptace… (více)

Conan, Kolo času a Antikrist

Conan, Kolo času a Antikrist

21.08.2008

A máte tady několik zpráviček z hájemství fantasy a hororu. Nejdříve něco o dlouho plánovaném restartu Conana. Zdá se, že barbarský válečník, který na začátku 80. let proslavil Arnieho, se po mnoha… (více)

Ryan Phillippe jako vikinský válečník?

Ryan Phillippe jako vikinský válečník?

11.09.2007

Dávnověcí skandinávští bojovníci se vrací na plátna kin. V posledních letech se jim tam kdovíjak nedařilo. Adaptace Crichtonových Pojídačů mrtvých pod tuzemským názvem Vikingové dopadla tuze neslavně… (více)

Reklama

Reklama