Reklama

Reklama

10 položek a méně

  • USA 10 Items or Less (více)
všechny plakáty
Trailer

Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života... Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

Karush 

všechny recenze uživatele

Netradičný film, ktorý si svojou prílišnou jednoduchosťou a skromnosťou isto nezíska každého. Podľa mňa to bol, ale veľmi príjemný filmík, ktorý diváka osvieži predovšetkým podarenými poznámkami a s dobre premyslenými dialógmi. Výhradu som mala len kvôli jeho forme, ktorá veľmi pripomínala dokumentárne spracovanie nejakého filmu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Optimistická konverzační jednohubka. 1) Příjemná konverzačka o tom, jak si dva zdánlivě již vyhořelí lidé dokáží pomoci. Škoda, že místo Morgana tam není někdo, kdo by mi připadal více sexy, ale na pozitivním vyznění to nic nemění._____ 2) Atmosféra v provinčním supermarketu někde u mexických hranic je asi nejlepší plus filmu. Úvod je trochu pomalý a vzájemné hovory hlavních hrdinů povětšinou v autě nebo kolem něho jsou předvidatelně a naivně nudné._____ 3) Ale přesto se na to někdy kouknu znovu...co lepšího mohu o filmu říci? ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tento film má definitívne jedno pozitívum a to to, že ten neherec Jonah Hill sa tam ukázal na začiatku a potom už nebol! Morgan 3man vypadal ako totálny pasák a mal otravné kecy, ktoré boli navyše trápne, ako Colombo! Muzika v tomto filme bola skôr pohrebná, ale aj to by sa nebohí v truhle obracali. Je ale dosť možné, že iba ja som sa zle vyspal a teda súdim inak. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vynikající Morgan Freeman, který se bavil každou minutou filmu :) Bylo to tak bezprostřední a zábavné :) Nevím sice, jak to funguje v takových "dírách" na pokraji města, ale tady to bylo přesně tak zaplivané, že by z toho chtěl každý utéct. Pracovitost postavy Paz Vega je úžasná :) A její touha konečně zdrhnout pryč, aby se mohla posunout a budovat si jak svoji kariéru, tak osobní život - je to někdy těžké, ale Freeman ji v tom hodně pomohl :) Byla to velice příjemná podívaná, kdy jsem si pořád říkala, kde je ten zádrhel...A ono ne.. :) Příjemná "komedie" ze života :) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Takový netradiční hraný dokument o americkém světě obchoďáků a taky o tom, že i slavný nepřehlédnutelný herec Morgan Freeman, co se občas potí jako negr☺, je jen člověk z masa a kostí jako každý jeden z nás, co normálně chodí do krámu, kde nakupuje ve slevách, někdy rád naletí na bonusové "výhodné" akce a prostě mu život plyne, jak má. Nic to nikomu sice nedá, ničím neoslní, ale našinec se dozví něco z amerického způsobu života v jedné z periférií, kde pulzuje běžný život smrtelníka obdobný tomu našemu. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • Morgan Freeman ve filmu zmiňuje, že svou první roli dostal až ve svých třiceti letech, což je i ve skutečnosti pravda. V roce 1966, když bylo Freemanovi 30 let, jej Leo Penn obsadil do filmu Man Called Adam. (PeterNet)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (figis20)
  • Tento film je prvním, který byl legálně k dispozici na internetu, zatímco se ještě promítal v kinech. (Taninaca)

Reklama

Reklama