Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Tento tzv. film obsahuje snad všechny nešvary, které dílo přibližuje k označení kýč a ještě snad s velkým K. Tisickrát provařený námět, teen herci s minimem jakéhokoliv talentu, několikanásobný happy-end, přiblblé písničky... Co více dodat??? Zbytečné plýtvání časem, na druhou stranu, alespoň mají slepice s bravíčkem v ruce o čem žvanit. ()

Nutrička 

všechny recenze uživatele

Tak trochu pohádka, naivní, sladký film pro děti, ale proč ne? Není to určeno dospělým nebo náročným divákům. Svou funkci to splňuje dokonale. Ač mám v hudbě trochu odlišný vkus, tak z obou dílů se mi tři čtyři písničky docela líbily a byly chytlavé. Co se týče písniček dvou hlavních představitelů, nechytla mě ani jedna z nich, ale zato dvojice sourozenců hrála vysokou hru, kdy jsem se nad jejich kreacemi docela dobře bavila. Rozhodně mi ten film přišel vkusnější, než takové Prcičky nebo obdobné komedie, které se pro mladší moc nehodí. Pro děti super a pro děti to je taky určené, na to nezapomínejme. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stručně - stojí to za kefron. Méně stručně - v zásadě se shoduju s Hitmanem - je to blboučké, naivňoučké, tupoučké a nepřirozené - čili přesně pro bravogril náctky. Ale i když se všichni zúčastnění (ne, nebudeme tomu říkat herci) producírují na hudbu, jejíž ekvivalent mojí věkové skupiny, řekněme Twenty 4 Seven nebo DJ Bobo, mě bavil tak leda do dvanáctého roku a dnes pro něj nemám nic než posměch a politování, pořád musím (vzhledem ke své taneční neschopnosti) mít aspoň nějaký respekt vůči těm děckám. Jinak trvám na tom, že Disney je mrtvej, a to je konec, 20%. ()

ReneeS odpad!

všechny recenze uživatele

Když má někdo 13 letou pubertální sestru, občas se některým věcem nevyhne. Sledování tohoto "úžasného" muzikálu, je jedna z nich ... podruhé už takovou chybu neudělám! Film plný mlaďoučkých, hezoučkých studentíků dokazujících , že nejsou jen velmi nadanými sportovci, či budoucími vědci, ale i "velmi talentovaní" zpěváci. Třpytivý, barevný, předvídavý, naivní svět, který všechny tyhle "třináctky" prostě musí milovat. Ale jejich celému okolí se z toho zvedá žaludek! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Abych se přiznala na rovinu...když jsem to viděla poprvé to mi bylo 13 let a celkem se mi to líbilo. Poté jsem to viděla i několikrát jelikož nova a podobné stanice neumí nic jiného než opakovat trapné a sr*čkovité filmy dokola. S odstupem času přicházím na to, že právě takový muzikál bohužel s muzikálem nemá nic společného. Nevím jaký by byl můj názor dívat se na to v anglickém jazyce ale s českým dabingem a vůbec s tím celým příběhem a s pseudo problémy teenagerů to aspiruje na post - nejhorší muzikál v dějinách světového filmu a hned za HSM tam v čele bude stát pokus o český muzikál Fredy a Zlatovláska a to bude tak hezky vedle sebe naskládané se s*ačkami od Disney Channel(JAK MŮŽE NĚKDO TAK ZNIČIT POJEM DISNEY?!)např. seriál Na parket, Hannah Montana-i jako film naprostá ostuda...No o hereckých výkonech moc nemluvím ale je pravda že až Zac povyrostl a zahrál si třeba namakaného vojáka tak to je jiná káva po herecký stránce není zas tak špatný ale tohle je jedním slovem OSTUDA. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Corbin Bleu měl hrát Ryana Evanse, ale nakonec byl obsazen do role Chada. (Halloween9)
  • Slogan filmu: "This school rocks like no other". (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama