Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Beky 

všechny recenze uživatele

Ať vás ani nenapadne podívat se dolu na obsazení, na skvostné obsazení neuvěřitelně podprůměrné detektivky, kde lahodí oku solidní kamera a známé tváře!! Film neni špatně natočený, to snad Harlin ani neumí, v posledních několika letech, ale bere práci béčkovou a ke kloudnému scénaři (...kloudné akci... ) se ne a ne dohrabat!! Fandim mu, držim palce, zavírám oči, ale nadprůměr se ještě nekoná!! Scénaristická blamáž se všim všudy!! Jednou větou: Pěkný vizuál neni vše, dobří herci nestačí...co se asi pokazilo??...možná scénář bude mimo...!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Casting parádní a nic bych neměl ani proti jednoduchému a lehce průhlednému scénáři, ale Harlin tady na mě působí i přes krátkou stopáž strašně unaveně a film díky tomu působí zbytečně zdlouhavě. Jako epizoda nějakého z kriminálních seriálů by Cleaner s přehledem obstál, ale na film je to málo. Alespoň k průměru to tahají výhradně herci. 50% ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Renny nikdy nebyl zrovna režijní eso a jeho zabřednutí do vod béčkových krimi thrillerů je tak více než zasloužené. Vlastně mu to pod touhle střechou docela sluší. Škoda však, že do poměrně zajímavého scénáře někdo narval imbecilní linku s Jacksonovou dcerou, která fakt smrdí nudou a kýčem. A ty kecy o rodině byly už taky po nějaké době navíc. Kdyby se trochu více zapracovalo na bezvýchodnosti situace, dodalo trochu brutality (film se sice tváří hrozně odvázaně, ale neukáže nikdy nic, co by mohlo byť slabší jedince trochu šokovat) a nechat náladu hlavní postavy po celou stopáž jako na začátku filmu, mohlo to bých velmi příjemných 85 minut. Jo a nedá mi nezmínit se o konci, který je roztomile diskutabilní. Zvítězí v něm prakticky "ti špatní", ale je to podáno tak, že je to vlastně všechno v pořádku -) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ryze průměrné, nijak vzrušivé drama, které se sice může spolehnout na několik vysoce kvalitních herců (Samuel L. Jackson, Ed Harris, Robert Forster), ale leccos mu kazí nedotaženost scénáře, absence momentu překvapení i samotné napětí a matná režie, kdy forma viditelně převyšuje obsah.. Naštěstí si Renny Harlin ze svých starých dobrých časů něco pamatuje, takže uklízení mozků po kulce může být občas docela cool!! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se upevnil v dojmu, že Harlin je muž dvou filmů a to Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2. Jeho ostatní filmy, ať mají sebezajímavější zápletky, jsou jen rutinními snímky, které pobaví, ale nenadchnou. Stejně tomu je i v případě Zametače stop, kde je slušně rozjetá zápletka, která ovšem vrcholí, dá-li se to tak říci, poněkud nezajímavě a hloupě. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama