Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se dal Grizzly Park rozdělit na první hodinu a zbytek, bylo by hodnocení obou částí dost rozdílné. Zatímco v té úvodní hodince je vše krásně našlápnuto na vyvražďování uprchlým vězněm a banda hloupých mladistvých by si to snad zde i zasloužila, zbytek filmu je odpad. Záběry na vnitřnosti, stupidní scénář a stupidní chování úplně všech (včetně medvědů a to už je co říct) tenhle film poslaly do pekel. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tom Skull by podle mě byl schopný v lepších podmínkách natočit povedený horor. Jeho kamera a zachycení přírody, pohledy zpoza křoví a jiných úkrytu a celkově vizuály jsou dobré. Horší jsou už samozřejmě herci, i když se třeba budou dívkám kluci líbit – hrát neumí – to samé platí i o děvčatech – hrozně přehrávají – všemu nahazuje korunu hrozný scénář. Nejlepší byla Bebe a její „barbie demence“ ovšem na konci…..Film má opravdu hodně chyb, zbytečné zapojení sériového vraha, příběh se pomalu rozjíždí a solidní tempo chytne snad až v poslední 20minutovce. Gore efekty jsou v nejlepším průměrné, scéna s maskotem medvěda je jasně nejlepší, další už jsou spíše trapné než hrůzu nahánějící! Souboje s grizzlym se TAKÉ nepovedly a vypadají hodně uměle….4/10* ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Grizzly park je klasický případ stupidní, hloupočké americké hororové tvorby. Zkvadra naprosto stupidních typových "osobností", se kterými jsem se již v pár jiných snímcích setkal, které stále překvapují svým nelogickým jednáním. Krom toho pointa i celá dějový linie je směšná a stále se mi nechce věřit jejímu rozuzlení. V čem vidím plus je příroda (kterou mám vždy v hororech rád), využití žívého Grizzlyho...tím pozitiva končí. Krom výše zmíněných negativ mě iritoval smysl postavy hledaného vraha. Možná jsem to jen svojí hloupostí nepodchytil, ale vůbec netuším proč tam byl a proč nezmizel hned po získání dodávky??? A jak už jsem nastínil, závěr je tak úděsný, že to snad ani neni možný:-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To zas byla jednou kravina... Ochotníci si vyrazili na výlet do lesů a rozhodli se natočit tam horor. Scénář sesmolili ze všech možných i nemožných klišé, přihodili pár záběrů divoké zvěře (všehovšudy asi čtyři), a aby se diváci nenudili, umístili do okolí i masového zabijáka. Záměr se však hrubě nepovedl a divák se tedy nudí opravdu hodně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já mám takové blbůstky rád, a ještě radši mám zabijácká zvířátka. Medvěd sice není moc originální, ale co už. Příběh je úplně klišoidní a jednoduchej, postavy jsou naprosto degentivní(jako debilní:-)) a povětšinou i zbytečné, hlavně ten vrah mi přišel dost nevýraznej a hlavně zcela zbytečnej.(proč ho tam proboha dávaly?), jo a herci hrají příšerně(jak překvapivé). Celý film se prakticky nic neděje aby se na konci mohl stát masakr, kterej byl perfektní, nevím proč se takhle neodvíjel celou dobu. No co už, 4* hodně slabé. Ale příště už bych tak hodnej být nemusel. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama