Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou borci co mají koule a věk aby roztrhaly vaše koutky protože tady je ten správný humor, zábava od první minuty tohle jsou skoro dědci a tak skvělé zahrály. Dívat se na nefakčenka a fakt dva zábavné magory je bomba a co mě překvapilo konečný dokonalý zpěv klobouk dolů. Celý film má super obsazení a každý má svoji roli velmi dobře zvládnutou a nemohl jsem se nudit pořád mě smích provázel výborný scénář a skvělé provedení. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

No v niektorých momentoch som sa rehotal teda poriadne. Will Ferrell má neuveriteľne komický ksicht, ale ani Reilly neťahá za kratší koniec. Zo začiatku záplava nápadov a naozaj vydarených vtipov. I keď sprostých slov je tu požehnane a fekáliám sa film tiež nevyhol, všetko to má svoje čaro. Ku koncu sa táto celá šialenosť však začína brať nejak vážne a začína sa moralizovať. Pokazilo mi to inak veľmi dobrý dojem. 4* ušla len o malý kus. 65% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dva čtyřicelitetý dementi se stanou nevlastníma bráchama a je to sranda. Oba tam ze sebe dělaj fakt ultradebily. Chovaj se, jak osmiletý až na to, že čuměj na porno a honěj si. Šikanujou je malý děti a nutěj je lízat psí hovna v detailním záběru :D Navíc tam všichni pořád pronášej nesmyslně perverzní hlášky např. když žena Ferrellova bratra popisuje, jak by Johna C. Reillyho srolovala do kuličky a nandala si ho do vagíny a tam by bydlel a bylo by mu hezky teplo. Prostě fakt nekorektní humor plnej sprosťáren a neustálého fuckování. A na konci přiletěj vrtulníkem do parku a dávaj do držky malejm dětem :D :D ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dva starší panové se stanou nevlastními bratry! Jednomu je 40 let a žije se svým otcem. Jednomu je 39 let a žije se svou matkou. Otec a matka se vezmou a z těch dvouch pánů se stanou nevlastní bratři. Jako nápad je to dobrý a některé momenty jsou vážně vtipné, ale pak tam jsou takové scény, které na mně působili, že jsem se měl smát ale mně vlastně vůbec vtipné nepřišli. Ovšem scéna s postelí, kdy se bratři snažili udělat palandu, byla vážně hodně povedená a smál jsem se nahlas. Některé jejich kousky byli vtipné. O Willu Ferrellovi vím, že je to komik ale nějak jsem nebyl schopen si představit po jeho boku Johna C. Reillyhom, protože jsem ho v žádné komedii zatím neviděl, ale jeho náměsíčnost byla dobrá. Mary Steenburgenové na to že je 58 let, tak vypadá skvěle. Škoda jen, že posledních dvaceti minut to bylo hodně nudné a konec se zpěvem byl hodně ubohý. Další obyčejná a průměrná komedie! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Největší tragédie je, když se na jedné scéně ocitnou oba bratři najednou. To pak následuje jedna větší trapárna za druhou a já si začínal říkat, kolik že je těm "-átníkům" let. Příběh je teda taky uplně mimo rozumné myšlení a po 104 minutách jsem nevěříl vlastním očím, že něco podobného dosáhne 62-ti procent! 25% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)
  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)
  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama