Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell si napsal pro svou komedii scénář, ale bohužel mu to nevyšlo jako Paulu Ruddovi s jeho Role Models. Celá zápletka se čtyřicátníky s mentalitou pubertálního fracka, stále žijícími se svými rodiči je sama o sobě trapnou představou o možné komedii. Ne, tohle jsem Ferrellovi ani Reillymu nesežral, několika málo pozitivy však zůstávají některé vytříbené vtípky (zákaz televize, zombie, první náměsičný výstup), pohodové roličky Richarda Jenkinse a Mary Steenburgenové a.. a to je vlastně vše. Po většinu sledování jsem se cítil poněkud trapně, tak by se spíše měli cítit tvůrci, že vypustili něco takového do světa. Je to po 40 let panic moje druhá Apatovka, tentokrát mě však zklamala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dvě hlavní role, dva hlavní herci, dvě příšery ze světa komedií, které k srdci nenávidím, hlavně tedy Willa Ferrella, ten jeho pohled z obalu už se mi hnusí, jak se mi pak může líbit tahle komedie, koukal jsem na to jenom proto, že to je komedie a komedie já mám rád, ale tomuhle se fakt nedá smát, to už radši se slávistickou šálou vběhnu do kotle sparty a nechám se se vší hanbou vypískat, alespoň furt budu hrdý na to co mám na krku, jenže za tohle bych hrdý v životě být nemohl. Will Ferrell je prostě hnusák, ten jeho ksicht už se mi hnusí, a pochybuju, že mě někdy překvapí. A John C. Reilly jakbysmet, ten se na tý vlně hnusáctví veze stejně zákeřně jako Ferrell, zřejmě se nakazil, chudák. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie jednou za čas neuškoděj a Willa Ferrella mám rád jako málokterýho komediálního herce, takže jsem se těšil, že si tuhle věc pustím. A nutno dodat, že Bratři z donucení byli ještě mnohem, MNOHEM stupidnější, než jsem čekal. Ferrell s Reillym se tu chovaj skutečně jak malý děti a někdy je to protivný a trapný. O scénáři ani nemusí bejt řeč, jde tu spíš o takovou změť scén o tom, jak dělaj dva debilové debilní věci a je na každým, jak je zpracuje a jestli je ochotnej se u nich zasmát. Nutno dodat, že trapný scény jsou tu nahrazený totálně epickejma. Třeba dějová linka, kde C. Reilly hobluje Ferrellovu švagrovou. Nebo kde se oba dva společně ucházejí o pracovní místo, u toho jsem se smál fakt nahlas. Stejně jako u spousty absurdních dialogů v tohmel filmu. Čekal jsem sice o trochu lepší zábavu, ale i tak jsem se moc nenudil. 3,5* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nářez - tak tahle komedie má opravdu KOULE! Ani nevím proč , ale v náladě co jsem měl mě tahle komedie natolik sedla, že jsem se vyloženě bavil. Ferrel a Reilly neskutečně rulují po celou dobu. Neskutečné sledovat dva chlapy ve 40ti letech co jsou jak děti. Chubaca 4ever! (1000 komentář na csfd - fuck yeah!) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Ba ne, pět * je moc. Jenže po té poušti plné sraček a romantických komedií, kde funguje jenom první půlka, je tu film, kde se s tím nemažou celou dobu. Jasně, že je to nadsázka celou dobu, ale když tu hru na 40letý puberťáky člověk přijme, je to fakt prdel. “Taky jsem chtel byt tyranosaurus, dělal si krátký ruce a běhal po dvoře. Ale pak přišel táta a říká, je ti sedmnáct, je čas to změnit. Tak jsem vystudoval medicínu… a pak jsem to všechno ztratil.” ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno