Reklama

Reklama

Do Colorado Springs přijíždí zástupce společnosti Sierra Copper Garrick, aby obyvatele přesvědčil k souhlasu s otevřením dolu na měď. Proti tomu rázně vystoupí Sully, který upozorní, že těžba by otrávila zdroje pitné vody. Garrick se ještě pokusí Sullyho uplatit, ale samozřejmě nepořídí. Pohrozí mu a odjíždí. Michaela má narozeniny, Sully jí uspořádá velkou oslavu ve městě. Malou Katie zatím doma hlídá Horác. Do domu se vloupá vetřelec, omráčí ho a Katie unese. Sully, Michaela, Brian, Horác, Jake, Robert E. a Tančící oblak, který přispěchal na pomoc, se vydávají Katie hledat… (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Oproti seriálu trochu zklamání. Už jenom z toho důvodu, že se hlavní děj odehrává mimo Colorado Springs a že vše, co se v seriálu nedořešilo, bylo jakoby zapomenuto. Ale samostatně jde o velice zajímavé dobrodružství, kde jde o život Katie. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Film je spíše třídílný kompres seriálu o únosu malého dítěte, než klasickým filmem. Nejsem si jist, zda někomu, kdo neviděl seriál, tento snímek něco řekne. Vsadil bych se, že ne. Můj názor je, že se film od seriálu neodchýlil, čili stejné hodnocení. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Pro ty, komu se líbil seriál, je film příjemnou možností, jak si ještě chvíli užít své oblíbené postavy z Colorada Springs. Pro ostatní romantický film s nikterak originální zápletkou a klasickým happyendem. Já beru seriál i oba filmy jako velmi příjemnou formu relexace a tak i tento příběh o únosu malé Katie jsem shlédl bez pocitu nelibosti. 70% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama