Reklama

Reklama

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době opravdu odpadní kousek, který jsem i já milovník filmového trashe, protrpěl jako zvíře v křečich a bolestech. Jímá mě podezdření, že to Boll natočil proto, aby diváci docenili kvality prvního dílu. Loken sice není žádná mega herečka, ale aspoň měla jisté charisma. Zatímco Natassia Malthe se snaží být celou dobu drsná až nejdrsnější a VÁŽNĚ jí to nejde. Záporák Billy the Kid, který unáší děcka (heh) je také bahení produkt par excelence. Kromě nevírazných postav a doslova šílených přestřelek (kde záporák netrefí chlapa na tři metry a aby někoho sundal musí to na něj z kulometu z dvou metrů) je to příšerně nudná a nic se neděje. Nicméně, když na závěru nějaká mela je, člověk si řekne, že ty nekončíci dialogy o hovně vlastně nebyly tak zlé. Jo a vůbec tam nemuseli být upíři, protože to že to jsou upíři vlastně nemá na děj skoro žádný vliv. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po šestém „styku“ s Uweho příspěvkem světovému míru toho mám s tímto (ne)tvorem už také vážně dost, končím s jeho omlouváním, s jakoukoliv obhajobou jeho osoby, prostě šlus. Ten hňup toho totiž natočil už tolik, a přesto co se týče kvality jeho výplachů, tak její úroveň je tak akorát maximálně stagnující, či spíše klesající, což jinými slovy prostě znamená, že se přidávám k masové touze po ukřižování Uweho „prznitele“ Bolla a hotovo. Ten chlap na to fakt nemá!!! K filmu jednoduše. Bloodrayne 2 je sračka. K filmu podrobněji. Nejlépe z toho asi vychází zápletka. Je sice maximálně primitivní, ale tak nějak mě svým divným způsobem poměrně oslovila, samozřejmě Uwe z ní nedokázal vyždímat absolutně nic nového, zajímavého, či neobvyklého, přesto ale přeci jen zůstává tím nejsnesitelnějším bodem druhého pokračování Bloodrayne. S hereckým obsazením je to klasicky bída, béčkový, až céčkový skorohercci tu předvádí znovu velmi trestuhodné výkony s nepřesvědčivými replikami, jsou nevýrazní, mdlí, nudní, a konkrétně se snad mohu zmínit jen o hlavní představitelce BloodRayne, kdy je sice Natassia Malthe oproti Kristanne Loken z jedničky možná více sexy, ale zase je bohužel daleko horší herečkou, takže nula od nuly pojde. Jinak atmosféra žádná, efekty nulové, výprava děsivě chudá, z čehož pak odhaduji, že celý film musel tvůrce přijít zhruba tak na 5800 dollarů, což dělá také vážně dojem. Takže, co s tím dál? Uwe, ty vole, prosím, přestaň obohacovat vesmír svými výplody, celá tvá filmografie stojí za hovno a přesvědčuješ o tom celý filmový svět každým svým pokusem. ()

Reklama

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Šmankote babičko čaruj, Uwe vyplodil další ze sady svých "filmů" a já tomu klukovi začínám pomalu,ale jistě rozumět.Podle mě si z filmařiny prostě dělá prd..!Už samotný úvod, kde se míhají statické obrázky naznačuje, že tento film má svým rozpočtem daleko k dnešním megalomanským projektům. Snímek je plný naprosto nelogických záležitostí, otřesných dialogů a především nudného děje. Chvílema mi to připadalo jako parodie na klasické westerny a když jsem viděl hlavní hrdinku jak drsně přežvykuje párátko,tak jsem se smíchem málem potrhal. Špatný triky, Billy the Kid (možná by si měl Uwe uwědomit,proč se mu říkalo Kděcko a neobsazovat postavu nemastným týpkem,který nahání hrůzu tím,že vytasí upíří tesáky a udělá drsně tsssss:) Celkově děs,hvězdička za pěknou herečku (především scéna s párátkem) a zas rychle od toho..... ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Nelogické, hloupé, sebestředné, trapné, špatné a zvrácené - ano, už to tu bylo že? Zajímalo by mě, co chce vlastně tímhle filmem Boll říct. Nekomunikuje on snad s mimozemštany?(že by se snažil volat domů;) Každopádně díky za trio Michael Paré, Chris Spencer a Michael"The Preacher"Eklund, které vážně nemá chybu(ale má, jenže v porovnání s tím co před vás Uwe předestře představují právě tihle tři malý zázrak) a za desetiminutovku verbování do bratrstva, to je to nejlepší na co zatím Uwe přišel a co natočil. A jen díky tomu je tenhle stotřicetičestiminutový Bollehlav k vydržení. Ale zvrácená pachuť vidět Dungeon Siege je čím dál tím silnější... 3/4* ()

THE_Joko odpad!

všechny recenze uživatele

Sám tomu neverím, že som sa na tento "film" alebo nech už to bolo čokoľvek dokázal pozerať celých 15 minút! Jednoducho Uwe Boll to "vie" ako nikto iný! Nechápal som kameru, mal som chuť skočiť za tým kameramanom a tu roztrasenú ruku mu podržať, nech si už chalanisko odpočinie! Ak to bol zámer tak potom pardon Uwe!: D Neviem čí ta v detstve bil nejaký herný fanúšik, keď sa mu teraz takto chladnokrvne odmieňaš s tvojimi hernými adpatáciami!...inu UWE môj hlas je 180338 na petícii! :D ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)
  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama