Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tak nemám rád westernové horrory. Protože všechny dopadají a vypadaj skoro takhle. Ale konečně, konečně jsem pochopil všechnu tu kritiku, která Bolla předchází. Musel jsem ale na to zkouknout až třetí jeho film. Tohle je prostě nic. PAré alespoň pobavil, ale Natassia Malthe nechápu, proč tam je... Brrr. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak mě to nedalo a přinutil jsem se podívat na pokračování "veledíla" jménem Bloodrayne alá Uwe Boll. Takže hned ze startu musím říct, že je lepší než jednička, to bezpochyby. Nebyl tam pitomý šeptající hlas, který mě v prvním díle přiváděl do transu. Přibylo akce, známí herci byli nahrazeni těmi neznámými, což je v tomto případě velké plus. Hlavní hrdinka ujde, tedy alespoň po té vizuální stránce. Mohla trochu více používat ty svá párátka. No nic, co už ...Teď dále ... Ano, opět je to amatérský film, s amatérskou kamerou, amatérskými herci a vlastně všechno je natočeno a provedeno velmi velmi debilně, ale mě se ta podkreslená atmosféra westernu kupodivu líbila a s klidným svědomím mohu napsat, že se jedná o nejlepší Uweho film, co jsem prozatím viděl, ač je to pořád pakárna jak svině. Ale něco to v sobě prostě má a bavil jsem se. Dokonce i hudba se mi líbila. No na víc jak 50% to není, ale i tak je docela úspěch, že mohu dát filmu Uweho Bolla průměr. Myslím si, že natočit to někdo jiný, mělo by Vykoupení větší hodnocení. No a když jsem tak dobře naladěn dneska, tak vzhůru na pokračování číslo tři. Vážně se toho trochu bojím, ale třeba budu znova mile překvapen...uvidíme. Takže 50%. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

U všech krvežíznivých upírů, co to zase ten Kazifilm První, z Boží vůle Chudák předvedl?? Opravdu jsem nečekal, že by po hrozném prvním dílu mohlo přijít pokračování. A věřte mi, že bych šel radši na půl dne kydat hnůj, než se znovu podívat na tohle zvěrstvo. Tak předně, Deliverance má představovat westernové městečko. Ve skutečnosti je to plácek se čtyřmi narychlo ztlučenými dřevěnými chajdami. Když vynásobíte chaos chaosem, dostanete děj. Během filmu se asi šestkrát změní roční období. Nudné scény střídají nelogické scény (indiáni v kanoi wtf??), na nějakou dynamiku nebo rytmizaci se vůbec nehraje. Akčních scén je poskrovnu, většinou se v trhaných zpomalovačkách střílí. Hlavní hrdinka je pořád stejnej upíří zkurvenec (dhampir či co) a v podání Natassie Malthe působí neuvěřitelně slabě a trapně. Ani hudební složka filmu se nesnaží být neohraná, o dialozích nemluvím. Prostě nuda k posrání. Bezmozek Nepoučitelný (latinsky Uweus Bollus) vyprdnul další páchnoucí lejno. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Upír upírů, Billy The Kid přichází do malého městečka Deliverance, které právě očekává dokončení poslední fáze železnice. Billy The Kid si od železného oře slibuje přísun nové krve (a to doslova), a tak se mu podaří (díky únosu všech dětí z vesnice) držet místní obyvatele v šachu. Ale ve stopách mu jde dhampirka (napůl upír, napůl člověk) Rayne, která se za pomoci několika odvážných dokáže Billy the Kidovi postavit ... Hned zpočátku musím říct, že se mi BloodRayne II líbila víc než BloodRayne I. Tím ale nechci naznačit, že bych z toho byl jakkoliv odvázanej, jen to, že dvojka mi přišla (i přes absenci hereckých hvězd z jedničky) o ždibínek lepší. Přesunutí příběhu (ehm, jakej příběh??) o pár let později, do éry divokého západu mi kupodivu sedlo, a westernové pojetí filmu taktéž. Škoda jen, že se jednotlivé postavy chovají totálně tupě (a to včetně hlavní hrdinky i hlavního padoucha), a že se pak někdo z tvůrců filmu neobtěžoval shlédnout film jako celek, aby vystříhal tu spoustu nelogičnosti.. Vzít si tento film na starost někdo jiný, než "movie devastator" Uwe Boll, tak to vůbec nemuselo být špatné.. ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Šmankote babičko čaruj, Uwe vyplodil další ze sady svých "filmů" a já tomu klukovi začínám pomalu,ale jistě rozumět.Podle mě si z filmařiny prostě dělá prd..!Už samotný úvod, kde se míhají statické obrázky naznačuje, že tento film má svým rozpočtem daleko k dnešním megalomanským projektům. Snímek je plný naprosto nelogických záležitostí, otřesných dialogů a především nudného děje. Chvílema mi to připadalo jako parodie na klasické westerny a když jsem viděl hlavní hrdinku jak drsně přežvykuje párátko,tak jsem se smíchem málem potrhal. Špatný triky, Billy the Kid (možná by si měl Uwe uwědomit,proč se mu říkalo Kděcko a neobsazovat postavu nemastným týpkem,který nahání hrůzu tím,že vytasí upíří tesáky a udělá drsně tsssss:) Celkově děs,hvězdička za pěknou herečku (především scéna s párátkem) a zas rychle od toho..... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama