Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

HareS 

všechny recenze uživatele

S nepoznaním a neoboznámením pozadia parodujúcich sekvencií (čiže celý film) by to bol sotva polovičný zážitok. Odskúšané na sebe samom (po prvej projekcii som bol na vážkach s hodnotením tohto, vtedy všelijakého paškvilu - z plátna som extrahoval ledva polovicu zamýšlaného, po druhej projekcii ultimátna, štýlová, ezoterická, neslýchane zábavná spleť tých najvulgárnejších a najextrémnejších narážok a alúzií - a utvrdenie sa v starom známom "do momentálnej nálady sa vám nemusí trafiť každý film"). Rob Zombie sa pomaly ale isto prepracúva k takým popkultúrnym tvorcom a režisérskym ikonám, ako povedzme sám veľký Q. T. Tu máme očividný dôkaz o jeho sčítanosti vo filmovom fikčnom svete preukázateľný aj implementovaním najrozličnejších inside joke pre zasvätených a taktiež sčítaných a poučených divákov ako Rob samotný. Zakázané premietať puritánom bez zmyslu pre vo veľkých porciách dávkovaný drzý humor - napokon, upozornením o neprístupnosti Superbeastovho metasveta niektorej časti obecenstva vás varuje samotný Zombie hneď v úvode. Či to vo vás niečo invokuje alebo nie, je len a len na vás. 75% ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Animáč od Roba Zombieho je nabitý kozama, sprosťárnama, násilím, narážkama na slavné hororové filmy (přejetý Michael Myers) a hlavně poněkud jednoduchou, ale výbornou srandou. Svým způsobem mi to připadalo trochu jako kříženec mezi Drawn Together (i ta animace je hodně podobná) a Ugly Americans. Není to sice vrchol humoru, ale postavičky jako je El Superbeasto, jeho ségra Susie X (dabovala ji Zombieho manželka Sheri Moon), náckovští zombies a Hitlerova hlava v lahvi, přemoudřelý King Kong, kozatá štětka Velvet Black a Dr. Satan vás budou bavit. Já osobně jsem se ještě dost nasmála u textů songů, které se tam objevovaly. Zkrátka a dobře, fanoušek Roba Zombieho tohle zákonitě ocenit musí, stejně jako ti, co se rádi dívají na úchylné animáče:). ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno