Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zombie náckové, kozy a prdelky byly fajn ale všecho ostatní je jen trapná slátanina,co se snaží být naprosto bláznivě ujetá a cool ale zapomíná přitom být vtipná...Beasto je nesympatický kretén,ty písničky-naprostá nudná vata,příběh je vycucaný z prdele a nemá ani hlavu ani patu..Sorry tohle nežeru..Chápu,že se u toho Rob asi hezky vyblbnul ale výsledek je retardovaný. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa Rob Zombie vyjašil a vidieť, že ho to bavilo a mňa tiež. Sú tu odkazy na kadejaké horory a je to pekne vtipne podané. Animácia je zábavná, vtipná a naozaj je tu veľa zábavných momentov a dobre vyvážených vtipných dialógov. Nie strašidelnosť, ale zábavnosť je ťahúňom tohoto filmu. Už je to dlhá doba čo som sa nasmial na filme ako práve na tomto nadržanom animáku. Tento štýl humoru mi neskutočne sadol-OPLZLOSTIAM ZDAR!!!!!!!!!! Ku koncu strácal dych a aj humor, ale ako celok je to jedna parádna šou. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší snímek od Roba Zombie. Takovou uchylárnu jsem dlouho neviděl. Aspoň se Rob vyřádil v animáku jelikož jeho hlava ma tolik nápadů, že do celovečeráku by to prostě nebylo možno dát. Sice to trošku připomíná South park, ale to vůbec nevadí. Rob snad jen myslí na kozy, ku*dy, bary, chlast, krev, vraždy, násilí. Skvělej nápad, že natočil podle svého komiksu tuhle uchylárnu. Mohl by se tomu věnovat více a vykašlat se na celovečeráky které stojí za starou belu. Rob taky dává poctu klasickým hororům ( Hallowen, Frankenstein a další ) ... Pokud nemáte nakoukané old school horory tak vás to asi nebude bavit. Na konci snímků je rovněž odkaz na King konga a je to very funny =). Skvělá parodie a pocta hororům, reklamám, porna, manga stylu a náckům. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda strašidelným světem narvaná odkazy na všechno možné, zejména pak rozličné horrorové a sci-fi snímky. Mám pocit, že jak jsem je zaznamenával, tak je nyní ani nedokážu všechny vyjmenovat - Moucha, Vetřelec, Frankensteinova nevěsta, Ohavný Dr.Phibes, StarWars, Carrie! ad. Kromě toho se vyskytnou i postavy ze světa literatury - Shakespeare, Poe... či parodie reklam, Tv pořadů, show...prostě jeden velký mišmaš, kdy fantazie autorů se utrhla ze řetězu. Zcela chápu, že někomu se tenhle dort pejska a kočičky brzy přejí. Pokud však máte rádi klasické comicsy, animované filmy, horror, vtip, nadsázku, gore, filmové a popkulturní odkazy, bizarnosti, s/m, gejzíry krve, sliz, lavinu análních krys, zombie nácky, Hitlerovu hlavu v láku, nekromancii, zoofilii, robotofilii, ňadra, obří ňadra, vraždící ňadra, krásné ženy, hnusné ženy, smradlavé gorily či otevírající se hroby a přitom je vám silný příběh tam, kde končí záda, nu, pak směle do toho! Úchylný svět Mistra Zombieho otevírá svoji laskavou náruč jen pro vás! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie byl vždycky úkaz. Pořádný. Muzikant, který stojí za „legendárním“ songem Dragula, si vyzkoušel režii a předložil dva velmi brutální a levné horory, přičemž Vyvrženci pekla toho času strčili běžnou hororovou produkci hravě do kapsy. A pak si udělal jméno předělávkou Halloweenu. I tehdy platilo, že točí neučesané filmy, co několikrát dokonale knokautují diváka. Surová a přímočará akce, velmi slušná vizuální stránka. Pak tenhle totální provokatér zatoužil po animáku pro dospělé. Podle vlastního komiksu. Hodně sprostém a hodně ujetém. Ostatně posuďte sami: Hitler, porno, satan, superhrdinové, nadržený robot, usekané končetiny, nacisté, střeva na podlaze a samé kozy. Jeho výstřední „nápady“ přicházejí v takovém tempu, že je divák ani nemůže pobírat, navíc cituje vše, na co si vzpomene. Na druhou stranu, že bych se nějak hlasitě smál, tak to určitě ne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama