Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zombieho dospělácký, to znamená kozičkama a prdelkama nabitý animák je po letech oddalování konečně na světě! Nejsebestřednější celebrita Monsterlandu - El Superbeasto, jeho akční ségra Suzi X, její a jí nadrženej robot, zneuznaný šmírák Dr. Satan se svým věrným opičákem, nakládaná Hitlerova hlava v rukou nazi zombíků, přejetý Michael Myers, šukající duchové, prdící a věčně nahatá sexy sexbomba, tuny odkazů, žertíků a nadávek, že už to teď moje hlava ani nestihla všechno zachytit. Pořád se něco děje. I nějaký to krvavý násilí no. Prostě koho by to mohlo zklamat! Pravda... co bychom se měli šálit, nejedná se o žádný bůhvíco a smíchy se taky asi nepopadnete (četl jsem rozhořčenou recenzi, kde tomu týpek vyčítal absolutní absenci vtipu, s čímž zase já nesouhlasím, nicméně taky názor), ale pořád je to příjemná, nevázaná a po všech stránkách (včetně animace samotný) hodně stylová zábava. Radost pokaždý, když něco podobnýho vznikne. Jinak z hvězdných hlasů mě nejvíc pobavila Rosario Dawson. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kreslené prsia, prirodzenia, nacistický zombíci, kopec hlášok, nadávok, krvy, nábojov a lietajúcich kusov tiel spolu s odkazmy na žánrovky v šialenom hyperaktívnom tempe pod taktovkou Roba Zombieho prináša v jeho tvorbe, samozrejme okrem kresleného filmu, jednu podstatnú zmenu. Žiadnu temnotu neočakávať! Všetko sa nesie vo veselom duchu vďaka zvolenému jednoduchému, farbami hýriacemu prostrediu. Fajnšmekerská záležitosť na zasmiatie. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Varování: Na tohle bych nepustil děti! Pokud neznáte horory a i ty béčkové budete někdy zmatení! Teď k Zombieho animáku. Tak předně je to hlavně oddechová záležitost. Množství hlášek, odkazů a gagů se na vás valí tak rychle, že už rezignovaně sedíte a necháte se bavit. Zábava je to královská. Superbeasto je vlastně superwrestler, který má supersexy ségru Suzie X (závidím robotovi). Proti nim vystupují množství nazi zombies (jééééé :) ) , postaviček z hororů a v neposledné řadě i sám Dr.SATAN. Přidejte k tomu plno koziček, krve a prdění. Jen bych řekl snad jen to, že toho bylo v té rychlosti zatraceně moc a v jednu chvíli jsem se ztratil. Jinak samozřejmě tradičně skvělý Zombie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, prostředí Monsterlandu je vykresleno tak znamenitě, že by lampičce Pixaru raději praskla žárovka a Disneyho trpaslíci by díky permanentní erekci neměli ošoupané genitálie o podlahu světnice, jenže já se prostě bavil pod úroveň očekávání. Zombieho extravagantní sebehana je natolik přecpána popkulturními odkazy, že než člověk vstřebá jeden, zaútočí na něj další tři, ale člověk si na ten řekněme osobitý styl a humor čtvrté cenové skupiny postupně zvykne. Vzhledem ke stylu animace potěšila inspirace v kultovním seriálu Ren & Stimpy a v té souvislosti nezbývá než dodat, že Práškový Topinkář by sfoukl úchylného wrestlera El Superbeasta jako svíčku.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama