Reklama

Reklama

Rolling Stones

(koncert)
  • USA Shine a Light (více)
Trailer

Pohled režiséra Martina Scorseseho na největší rock'n'rollovou kapelu, na legendární Rolling Stones, kteří jsou spolu přes 45 let a stále fungují. Scorsese sestavil velice silný režijní tým z osob, z nichž mnoho obdrželo Oscary za svoji práci, a natáčel Stouny v Beacon Theater v New Yorku po dobu dvou dní, aby zachytil jejich syrovou sílu a přinesl divákům tento filmově/hudební zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kysna

kysna (hodnocení, recenze)

no cakala som ze to bude viac ako dokument, ale ako vyborne (hlavne v kine:))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Já myslím, že on se musel hodně řídit podle toho, co chtěli šéfové Stones. A jestli si Mick dupl, že o Brianovi a Billovi se mluvit nebude, tak se prostě o Brianovi a Billovi nemluví. Natožpak o druhém Mickovi - Taylorovi, který měl obrovský hráčský a (což je podstatné, ale tutlá se to) skladatelský podíl na nejslavnějších deskách 70.let, jako Sticky Fingers nebo Exile.

mythbuster

mythbuster (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: Bill z toho vyšel dá se říct úplně stejně jako Brian což mě dost zamrzelo neboť jestliže je Scorsese fanda Stounů tak by měl myslet na všechny toť můj názor

mythbuster

mythbuster (hodnocení, recenze)

Naprosto excelentní film výběr písní se povedl myslim vice nez dost akorat trochu zamrzi ze tu nepadne ani zminka o Brianovi

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

To je hrůza, co na tom aktuálně vypotili za článek. Mně je 21, Stouny neposlouchám, jenom je prostě uznávám, na film jsem zašel z úcty k nim, jednou bych je rád viděl na živo, bohužel kdo ví, kdy k tomu dojde (třeba už nedojde). Na tom filmu je krásný, jakou dokážou udělat show ve věku, kdy některý z nich už zřejmě měli bejt dávno po smrti. Rozhovor s Jaggerem z nějakýho ´65, kdy řiká, že po těch dvou letech tomu ještě aspoň rok dává, je důvod, proč jít na tenhle film. Sám hraju na bicí a věřte mi, to co oni předvádí, je úžasný.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Koncertní záznam páprdovský kapely to je, ale rozhodně ne zaměnitelnej a že jsou to páprdové je poznat jen z jejich seschlých obličejů, ne z toho jak hrají a jakou show předvádí - a to je spíš fascinující než odpuzující.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ano, i tím to může být. A nemyslím, že o něco přicházím.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

A to jen proto, že nerozumíš rock 'n' rollu a blues rock je pro tebe španělská vesnice, drahý Dadele.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Stouni jsou snad kapela s tím nekřiklavějším poměrem věhlas/nuda

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Je to hlavně příjemná změna po všech těch recenzích, které ke Scorsesemu a Stoneům přistupujou se zbožnou úctou... a jen opakují PR fráze o 18 kameramanech bla bla bla. Přitom to zvenku vypadá na, ehm, zaměnitelnej koncertní záznam páprdovský kapely. (nic proti)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

A už se to tady mele. Člověk by neřekl že Stouni dokážou i po šedesátce rozvířit vody. A to je jen správně :)

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

22 a su to stary fetaci ziaden hold by im nemal byt davany skor by mohli ist kolajnice pokladat alebo do lagru.. tam by takych hned zbavili zavislosti a strasneho srekania ktore nazivaju hudba je to strasne su to chodiace zombie este aj nazov si zobrali z bobovej skladby no strasne parta debilov div ze este ziju..

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

ach ako ja neznasam tychto starych fetakov co robili tak strasnu hudbu do hrobu s nimi

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Dadel: Možná proto že to je pro Scorsesho zásadní kapela? A pro milióny dalších lidí. Kromě Dadela

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

Roji, hlasově je to úplně normální. Vyser se na studiovky a sežeň si nějakej koncert (Four Flicks, Biggest Bang).

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Taky jsem na vážkách. Hudba dobrá, ale hlasově (podle toho co jsme slyšel v traileru) je to už hodně někde jinde, než bych si představoval. Se záznamy koncertů zkušenosti nula nula nic, takže nemám představu jak to na mě zapůsobí.

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Uz to ma 8,2 ale tezko rict co je na tomhle filmu plnem vyzilych dinosauru a popovych hvezdicek atraktivni, pokud nesjizdite stouny od rana do vecera. Ale pro hudebni zasekance to bude asi jizda.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

mno tak premieru na berniale si to odbylo.. na IMDB je zatim v tuto chvili 4.9/10 (6 votes) coz teda nic moc :) ale ja se tesim..

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Pěkně vymyšlenej "S" plakát ( Shine a Light je taky písnička od Stones z 1972 alba exile On Main Street ). Tak jsem si znovu pouštěl trailer kvůli repertoáru a budou to songy z vrcholového období 1968 -1972 ( Beggar´s Banquet - zcela zásadní Sympathy For The Devil ; Let It Bleed - Live With Me, You Got The Silver ; Sticky Fingers - Brown Sugar; Exile On Main Street - Loving Cup ) A raná Jumpin´Jack Flash jako zákusek. Tolik k tomu, co jsem slyšel v traileru, osobně bych si objednal taky Midnight Rambler, Stray Cat Blues, Ventilator Blues, Can´t you hear me knocking. S Gimme Shelter moc nepočítám - vzhledem k tomu titulku, že zahrají některé raritní songy, které živě ještě nehráli -- Bonbónek pro fanoušky z unikátní cirkusové akce ze 68. http://www.youtube.com/watch?v=GeGcbNJPOiM -- Shine a Light bude slavnostní zahajovací fllm letošního Berlinale (7.února) s osobní účastí Scorseseho i Stounů, tak se snad už potom objeví nějaké ohlasy. Stopáž - 122 minut.

Reklama

Reklama