Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

tom88 

všechny recenze uživatele

Dostalo sa mi milé prekvapenie od tejto kreslenej komixovky. Je to kratučké a skvelo som sa bavil po celý čas. Množstvo komixových postáv bojujúcich bok po boku sa mi veľmi páčilo a najviac rozzúrený Hulk. Samozrejme po obsahovej stránke to nie je žiaden skvost, ale rozhodne to v takomto žánre postačí. Akčné scény sú super. 72% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Šlo to, ale nenadchlo. Všechny ty příběhy už jsem několikrát viděl trochu jinak, a třeba takové filmové zpracování mě oslovilo mnohem víc (teď mluvím o příběhu). Nevím, co víc odpovídá komixům a co ne, a je mi to fuk. Prostě píšu, jak jsem to cítil. Kdybych do té doby neviděl nic ze světa Avengers, byl bych asi víc spokojený. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový kreslený film o super-hrdinech od Marvelu, které čím dál více v poslední době známe z komixových filmů. Od začátku do konce se nese v akčním stylu a většinou si drží tempo a nestihne nudit. Kapitán Amerika, Iron Man, Pym, Wasp, Thor a Bruce „doktor Banner jako Hulk, na kterého nikdo nestačí, ani dohromady, jedině s pomocí séra. Po Superman: Doomsday a Batman: Gotmah Knights další stejně laděný snímek, který mě bavil a trošku vrátil do dětských let, kdy jsem na Supermaxu sjížděl stále dokola kresleného Spider-Mana ;-) Musím ještě shlédnout kresleného Iron Mana a dvojku Ultimate Avengers. 7/10* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Obrovským plusem pro mě je, že po zkouknutí Ultimate Avengers nemusím číst komiks, ke kterému bych se časem nejspíše dostal. Co jsem měl možnost vidět, tak tvůrci zachytili papírovou podobu poměrně přesně, a já dám v tomto případě přednost raději hýbajícímu se Kapitánovi Amerika, než kreslenému v sešitu. První část dvojdílného trháku má skvělý úvod, překvapivě dobrou hudební složku, nabušenou akci, a nuda zde rozhodně nehrozí. Sledovat selekci jednotlivých hrdinů je zábavné (hezky se s nimi Nick Fury "sral"), příběh je typicky komiksově roztomilý až kýčovitý. Pro zběžné znalce je pak slast, sledovat všechny slavné hrdiny Marvelu, jak spolu spolupracují. Thor, Iron-man, Hulk... ti všichni tu jsou, a je to úchvatné. Konečná pomsta 1 mě překvapila svým tempem, a rozhodně jsem si ji užil - tři hvězdičky jsou málo! Po skončení jsem se ihned vrhnul na druhý díl... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ti, co natáčeli tenhle animovaný film, vlastně vůbec četli Millarovu předlohu. Ta předloha je akční, drsná, jsou zde skvělé postavy a skvělé superhrdinské momenty. Jenže tahle adaptace "Ultimates" je prostě jen roztomilá, bezzubá a bezbranná. Rozhodně je lepší pro ty, co komiks neznají. I tak to ale není nic, co by bylo zásadně jiné než standardní animovaný mainstream. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama