Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (487)

Jimbodini 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s poměrně neotřelým námětem. Ze scénáře vyzařuje určitá infantilnost, která přidává na zajímavosti celého příběhu. Jako by film byl dílem studenta čtvrtého ročníku FAMU. Takový pohodový nízkorozpočtový snímek. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Netuctová komedie. Scény, kdy se dvojice chlapíků snaží jen s vlastní kamerou natočit po svém filmové trháky, stojí za to. Používají při tom vtipné a originální nápady, jak levně napodobit speciální efekty. A mumlání Mose Defa je super. ()

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že tak nějak vznikl třeba seriál South park. Dva kámoši absolutně neznalí věci, ale s překvapivě dobrými nápady začnou točit krátkometrážní filmy na téma slavných Hollywoodských trháků a to s nečekaným úspěchem. Ano, je to snímek, který opravdu velmi připomíná Zack a Miri točí porno, nicméně toto není o pornu… ()

Vita26 

všechny recenze uživatele

Rozjezd na výbornou, bláznivý humor, který mám tak rád. Ale pak mě přišlo, že trochu přešlapuje na místě a ztrácí tah. A konec byl možná trochu moc "hollywoodsky" šťastný. Celkově určitě velmi příjemný filmík. Hlavně Jack Black je ve své roli úplného pošuka perfektní. ()

bron 

všechny recenze uživatele

Ona je to svým způsobem šílená kravina, ale "ze zlata", dalo by se říct. Není to bůvíjak vtipné, je to možná originální, ale řekl bych: nic extra. Jenže když z nějakého filmu čiší tolik radosti z filmařiny jako takové, jako z tohoto Gondryho počinu, nelze to alespoň trochu neocenit. ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Jacka Blacka mám hodně rád a u přitroublých komedií s ním se vždycky a často rád blbě směju nebo přinejmenším pitomě usmívám. Jenže tady jsem se jenom párkrát idiotsky uchechtl. Našel jsem jen minimum toho, co bych od filmu s Blackem čekal, a už vůbec nic z toho, co bych čekal od kousku, kde se objeví Glover nebo Weaver. Je to film na jedno zkouknutí a i to člověk tak trochu protrpí. ()

yponiko odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nezvládl. Jména jako Danny Glover a Sigourney Weaver lákají ale po čtyřiceti minutách Glover odjel vlakem, Weaver se ještě neobjevila a film se jeví nekoukatelný, tak sem poslechl a přetočil. ()

luxus1 

všechny recenze uživatele

Super Jack Black opět nezklamal bavil jsem se téměř celý film)) Jejich verze Ghostbusters u mě prostě vede // ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Celou dobu bezvadný, musíte se totiž odprostit od toho, že je to kapánek nereálný, protože, kde by na to ti dva frajírci vzali peníze, lidi a vůbec to všechno, ale tak je to holt film. Všechny ty kulisy a to, jak si tvořili do vlastních snímků bylo neuvěřitelně nápaditý, na tom to přesně krásně celý stojí. Ovšem ten konec je špatnej..nějak sem nemohla uvěřit, že to tak fakt nechali. Mělo to celý tak skvělej potenciál a pak to takle domrhaj úplně nedomrlym, neutrálním koncem.? Nee Mhhhhhhhmm// ()

phoenix9 

všechny recenze uživatele

Je to šialenosť a nie celkom seriozný film :) Ja mu dám dve ** iba za hercov , a za skutočnosť , že film je z prostredia filmov. Ale nie je to úplne zlé , a dá sa to pozerať...38 % ()

Reklama

Reklama