Reklama

Reklama

Maraton lásky

  • Velká Británie Run, Fatboy, Run
Trailer 2

Každý má právo na lásku. I nenapravitelní pařezové, kteří v životě dokážou všechno tak akorát zpackat. V jejich případě je nutné umět si jen směrem ke štěstí pořádně popoběhnout.  Ve svém celovečerním režijním debutu se herec David Schwimmer, kterého české publikum zná především jako šarmantního potrhlíka Rosse ze seriálu Přátelé, vydal po stopách chlapíka, kterému byste možná ani nepodali ruku. Dennise nelze charakterizovat jinak než slovy nesympatická nula. Pracuje jako hlídač v obchodě s prádlem, je věčně plonk a neustále shání peníze na nájem. A co do charakteru je to vážně zvíře. Dokonce před pěti lety utekl své těhotné snoubence Libby od oltáře. Jenže ejhle, i u takového nevycválance se mohou objevit city. I přes to všechno co udělal, totiž Dennis pořád Libby miluje a pokouší se získat ji zpět. Nyní dokonce možná dostane šanci. Již brzy se ve městě poběží charitativní maraton, jehož se hodlá zúčastnit i Libbyin současný přítel, bohatý a přátelský Whit. A pokud by Dennis Whita porazil, možná by si Libby mohla uvědomit, kdo je pro ni ten pravý. Obtloustlý Dennis proto zahodí lahve i cigarety a začíná se svéráznou přípravou na vrcholný sportovní výkon. Že by i takhle mohla vypadat cesta ke štěstí? Kdo ví, každopádně Dennis to v této americké romantické komedii rozhodně zkusí. Svoji hereckou tvář mu propůjčil neodolatelně nepřitažlivý Simon Pegg. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MATG

MATG (hodnocení, recenze)

Učinený pocit v úvode komickej postavy, ktorá poukazuje na typicky otrepaný problém stvárnený v podobných príbehoch, ktoré zrejme pánovi Simonovi Peggovi pristanú. Opak je pravdou a pri bývalom nie príliš vydarenom hercovi v roli režiséra dej nedostáva tú pravú epickosť akú pri podobných príbehoch rady vyhľadávajú mamičky v pokročilých rokoch pri varení koláčov. Chápem to ako výkrik do ticha v podaní D. Schwimmera.

rodo

rodo (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Při pohledu do programu jsem očekával nějakou romantiku, tak jsem si řekl, že na to koukat nebudu. Až po nakouknutí na ČSFD jsem zjistil, že se jedná o film s mým oblíbencem Peggem, který jsem znal jen pod anglickým názvem. Pěkně děkuju, distributoři :-(

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Carlosss: Hnus. Nechápem ako tým chce distribútor zaujať potenciálnych divákov a čo je zlé na "Běž, tlusťochu, běž"

snowcube

snowcube (hodnocení, recenze)

Docela prijemna komedie, nepostradajici typicky humor, ktera vam sdeli jen to co uz vite, ze obcas neco musite dotahnout do konce. A taky ze troska motivace nikdy neskodi.

tucnak

tucnak (hodnocení, recenze)

nemáte někdo tušení, kde by se daly k tomuhle filmu sehnat ? zatím brouzdám bez úspěchu:(

illy.cz

illy.cz (hodnocení, recenze)

hmm to jo...ale i kdyby to bylo to nejvážnější drama...jen se podívám ne Pegga a musím se smát..nevím přoč..:-) bez debat momentálně nejlepší britský komik...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Podle traileru to moc na komedii nevypadá? Spíš osudové drama :-)

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Trailer nemá chybu... Simon v kraťoulinkých kraťasech a kulatým bříškem válí... :D

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Vypadá to slušně. A na Rose sem docela zvědav, jak si poradil s režií.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Zacinam byt velkym fandou Simona Pegga, takze si to rozhodne nenecham ujit :-D

Reklama

Reklama