Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro tenhle typ romantických komedií velkou slabost a nestydím se za to. Připomnělo mi to trochu Sex and Death 101, akorát v jiném balení. Mně připadá, že tu všechno funguje. Uvědomuji si, že schéma je pořád stejné a předvídatelné, hlavní hrdina, který má nějaké trable s láskou, má nejlepšího kamaráda, pošuka, který hláškuje a má smůlu v lásce, ale nakonec se na něj taky štěstí usměje, hlavní hrdinka je okouzlující, dojde k nějaké krizi, která se vyřeší v přesladkém konci. Tohle všechno tu bylo tisíckrát, ale přesto mě Klikař Charlie pobavil a nesmírně se mi líbil. Jessica Alba jako roztomilá smolařka nemá konkurenci, tuhle roli nemohla dostat jiná herečka, žádná by ji tak nezahrála, pokud pominu trochu starší Teri Hatcher, Dane Cook stejně skvělý jako v Kamarádově holce, pár vynikajících vtipů, pár sprostých, pár nechutných a jako bonus tučňáci. Jessica Alba a tučňáci, to je opravdová porce roztomilosti a sladkosti. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Charlie je normální chlápek, který se stane jakýmsi symbolem štěstí pro své bývalé partnerky, jelikož hned po rozchodu s ním si tyto nacházejí dokonalé protějšky pro život. Bohužel to v tom jeho neznamená jen výhody v podobě nezávazného sexu, ale i problémy najít si svou vlastní lásku. Komedie, která balancuje na hraně mezi středně erotickým béčkem, za což si jistě vyslouží nejednu hvězdičku navíc od uhrovitých paniců, a kanálově humornou cypinou pro pubertální opožděnce, kteří jsou celí rozjívení z každého trapného vtípku o prdeli. Dívat se na to samozřejmě dá. I díky již zmíněným erotickým scénám a zatraceně sexy Jessice Albě, na kterou se kouká úplně nejlíp z celého filmu. Už díky ní nemohu dát méně než tři hvězdy, ale procentuálně by to vyšlo na slabší známku. Průměrná záležitost. 50% ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemná komedie jdoucí proti proudu sladkých, romantických komedií, ale současně je nezavrhuje. Dane Cook, který hraje proutníka, jemuž se vážné vztahy vyhýbají anebo je to možná způsobeno tím, jak k ženám nepřistupuje, tak jak by se slušilo a patřilo. Je nad ním dávná kletba z dětství, kterou se v dospělosti nedaří zlomit. A potíž je v tom, že on ani o ní neví. Láska k nové ženě na obzoru, kterou hraje sympaticky praštěná Jessica Alba, by mohla vše kolem něho změnit. Jestli je láska mocnější než kletby je ve filmu řešeno poměrně s nadhledem. Film si na nedostatek gagů a vtipných situací nemůže stěžovat. Jsou rovnoměrně rozloženy do celkové stopáže, nepostrádají originalitu a děj poměrně rychle odsýpá. Ústřední dvojka je sympatická, aby se divák zajímal o její osudy a i když film spěje k očekávanému, je jeho sledování příjemným odreagováním. Na diváka si film neklade žádné velké nároky, ale tvůrci a herci odvedli maximum, aby byl výsledek vtipnou komedií, která romantiku bere s rezervou. Dost možná se film staví do protipolu komedií s romantickou zápletkou. Náznaků je ve filmu až dost, ale rozebírat je, by zabralo dost místa na psaní. Je lepší se na film raději podívat. 100% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komedie se sympatickou dvojicí postav, vcelku povedeným námětem, ale bohužel i s kvantem trapnějších scén (např. prostřihy "milion sexuálních poloh"). Některé narážky mi přišly až moc otevřené, ač tedy mně osobně to nějak nevadí, přesto například závěrečné "outro" při titulcích závání perverzním režisérem nebo scénáristou. Přesto, na americkou romantickou komedii se jedná o zajímavý počin. Hvězdička navíc samozřejmě za Jessicu. (P.S. Babu se třemi prsy bych fakt nechtěl :-)) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)

Reklama

Reklama