Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simon a Stanley jsou venkovská dvojčata žijící v horách. Simon je mentálně postižený a před mnoha lety právě jeho ruka zapříčinila smrt vlastních rodičů. A zabíjení mu zachutnalo, což na vlastní kůži okusí pětice studentů, kteří si vyrazili na prázdniny k řece. Simon s nimi rozehrává brutální krvavou partii a jednoho po druhém likviduje stále bizarnějšími nástroji. A nepřestává ani poté, co se ukáže, že jeho zvířecí chování neušlo pozornosti svědků – skupině hráčů paintballu. I je čeká strašlivá smrt, protože kdo se postaví Simonovi do cesty, nemá šanci přežít. Jediný, komu se to podaří, je mladá dívka. Ale bylo by bláhové předpokládat, že pouze ona sama může zastavit čisté zlo. Bestiálně krvavý splatterhoror natočil v lokacích kalifornského Grass Valley režisér William Dear. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máte rádi maso? Nu, zde se dočkáte plecka, kýty, ramínka i vnitřností, vše čerstvé, odleželé, šťavnaté i propečené. Krumpáč sviští vzduchem, jeden, dva, tucet....Krumpáčomet a krumpáčový válec a ještě nějaký ten bonus navíc. A protože rozkravení mladí Američani jsou těžcí frajeři, kterým nesympatie koukají i z palců u nohou, nezbývá než se těšit na chvíli, až budou brutálně masakrováni. Typický představitel buranského horroru: pokud je milujete, tak do toho. Nic originálního a překvapivého, jen slušný masomlejn. Je to zábavné, a tak to mají mazlíčci rádi. Stačí překonat dokumentární procházku lesem a pak už jen uzavírat sázky, kdo zařve jako první... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná lesní vyvražďovačka. Právě humor tento snímek velmi výrazně pozvedá z odpadních vod. Nejkouzelnější bylo vyvraždění vedlejší lesní skupinky a vůbec nejkouzelnější na něm potom byl ten okamžik, kdy se setkala bota hlavního hrdiny s roztomilým pejskem. Pastičky umístěné po celém lese jsou kouzelné a připraví divákovi nejeden veselý zážitek. Hlavní vrahounek je to správné psycho a celkem baví. Snad z počátku film ovládá trošku nuda, ale to bývá u těchto filmů typické. Mě se to docela zamlouvalo. Slabší 3 *. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solo říká…že tohle byla teda pěkná píííčovina. Senilní Dear si na chvíli odskočil od těch svých romantických komedií a seriálů a rozhodl se zanechat pěkně páchnoucí stopu i v hororovém žánru. Kdyby ten debil natočil hororovou komedii (on jí vlastně natočil, nebo spíše parodii), možná by mu to i prošlo, ale on to snad myslel i vážně…nebýt „mistrného“ tahu v podobě angažování psychouše Crispina Glovera, který se snažil, co mohl, dopadlo by to ještě mnohem větším průserem. Takhle jsem se na tu hovadinu plnou laciných hlášek „Ty máš ale štěstí, už ti to jede…“, zhulených keců, céčkových gore scén dodíval. Místy jsem se i zasmál, především pak při masakrování hráčů paintballu a ani trocha té erotiky neuškodila. Takže za svištění krumpáčů a potáhnutí z „megašpeku“ dávám lehce podprůměrné hodnocení, nebo by mě mohl Stanley – pardon Simon trefit rovnou do prdele… ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tomuhle jsem se musel zasmát hnedle na začátku. Simon říká je snad jednoduchý překlad, leč český distributor je asi invalida, který propadl z angličtiny, kdy Simon řekl! Já to říkám pořád, na takové filmy koukat v původním znění s titulky a nenechat si to prznit hnusným českým dabingem! O dalších zhovadilostech ve filmu ani nediskutovat, protože by to byl dlouhý a nechutný výčet. 15% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Krumpáčem na všechno. Na střeva, na hlavu, i na jazylku se vám bude hodit. Tohle je ten typ filmů, co nemám rád - "brutalita"bez nějakého děje. Hororově je to naprostý odpad, ale budu upřímný, já to po tom klasickém teen hororovém začátku začal brát jako komedii. V lese tolik lidí a Stanley/Simon vlastní snad milion krumpáčů které pak vrhá úplně všude. Hlavní pětice je banda nehorázných idiotů, u kterých je jedinou zajímavou osobou Shaggy, který vyměnil chudáka Scoobyho a celou jeho partu za fet. Nelogičností je tu nespočet, nemá smysl je vyjmenovávat, jelikož je jich tolik... (vymrští tři krumpáče a najednou jich po lese lítají desítky). Jako komedie to ale funguje, sice trošku zvrhlá komedie, ale co už. Díky svojí nelogičnosti bych tento film zařadil mezi takové "specialitky", jako je Lavalantula nebo třeba Sharknado. Tohle si ale stále prostě hraje na seriózní krvavý horor, přitom je to jenom naprosto pitomé. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Robyn Lively (Leanne) a Paige Sorenson sú uvedené v úvodných titulkoch, ale v záverečných už ich mená nie sú. Harold Smith (Sty) je zasa v úvodných titulkoch uvedený ako Harold 'Smitty' Smith, ale v záverečných už ako Harold Smith. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama