Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm... Cože..? Tohle byl snad jen nějakej neuvěřitelně dlouhej prequel, ne..? Vždyť se tam nestalo absolutně nic, co by stálo za zmínku... (Dobře, možná neony pod beruškou...) Za hodinu a půl jsme se vlastně dozvěděli, jak se Maltazard vrátil... A víc..? Není to málo? A navíc ten konec, kterej prostě naznačuje, že další část seriálu se odehraje zítra večer... Hej... to je moc... ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o nejslabší díl "minimojské trilogie", který funguje spíše jako most mezi jedničkou a trojkou než jako samostatný film, a tvoří zejména živnou půdu pro závěr trilogie, tudíž je důležité se hned podívat na třetí díl, aby byl docílen nějaký efekt. Některé nápady z mikrosvěta byly pěkné, nicméně často to sklouzávalo do tuctových a někdy i lehce trapných končin. Zkrátka snímek, který vznikl pouze a jen pro to, aby navodil atmosféru pro finální část. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Upřímně, celé se to vyvíjelo na tři hvězdičky, ale ten závěr-nezávěr to úplně zabil. V podstatě to má děj, který vede odnikud nikam a ač všechny hlavní i vedlejší postavy znáte, chápete jejich chování, tak nepochopíte důvod vzniku tohoto snímku. Tedy spíše jeho rozdělení na dvě části. Až moc to totiž zavání ždímáním peněz z něčeho, co šlo naservírovat jedním chodem. 50% ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tady v podstatě platí to, co u prvního dílu. Dokud se děj odehrává v miniaturním světě Minimojů, je to celkem fajn, ale v momentě, kdy dostává přednost Arthurův svět lidí, film má děsivou tendenci zabředávat do trapných vtípků, které se většinou zakládají na tom, že se někdo pitvoří do kamery. Tentokrát si ovšem Minimojů moc neužijeme, proto se pocit trapnosti dostavuje nepříjemně často. Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že film je prakticky o ničem. V momentě, kdy se jakoby začne něco dít, je najednou konec. Měl bych pro pana Bessona menší radu: Méně je někdy opravdu více. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama