Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně free, zábavná a mírumilovná road movie. Výběr herců je geniální, skvěle fungují jejich pošťuchování, roztržky, příhody a životní zkušenosti z armády. Nikdo nikoho do ničeho nenutí, jen se nechte dobře bavit a vychutnejte si tu projížďku s kytarou, červeným autem z půjčovny, ARMY tričkem a taky s tou funny story o Lucky Jimovi. Jo, a abych nezapomněl na naši trojku veteránů. 77% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Byla to pěkná a příjemná road movie. Sliboval jsem si od ní ale víc. Zůstalo tedy u toho pěkného a příjemného. Faktem je, že humor v tomto filmu byl a byl jemný a citlivý. Víc mi ale film bohužel nedal. Vlastně teď už ani nevím, jak film dopadl. Ale jak říkám, film to byl pěkný a nikomu jeho zhlédnutí opravdu neublíží. Herci byli také sympatičtí. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama