Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, tahle úžasná road movie, to byl balzám na duši, takhle příjemný film se vidí opravdu málokdy a jakmile na takto kvalitní záležitost narazím, tak rozhodně s hodnocením a chvalozpěvy nešetřím. A tohle je přesně ten příklad naprosto dokonalého a perfektně promyšleného filmu, kdy vše se děje z nějakého důvodu, veškeré zdejší dění má své opodstatnění a charaktery postav jsou předem dané a především neměnné, což je velice důležité. Když Fred řekne, že tu kytaru nechce a za tímhle názorem si stojí až do konce filmu, tak to je pro mě znamení, že tvůrci dbali na pevně dané charaktery postav. Opravdu hodně úžasný film, hodně úžasná road movie, která nabízí pohled na život takový, jaký ve skutečnosti je nebo může být, a to je na něm spolu s úžasnými lokacemi a exteriéry asi to nejlepší. A samozřejmě nesmím opomenout herecké výkony, Tim Robbins, Michael Peña i Rachel McAdams zahráli opravdu úžasně a v tomhle případě se jedná o tři skutečně vyrovnané herecké výkony, kdy nikdo nemá navrch a kdy každý z těch herců je v té své roli prostě perfektní a okouzlující. Vydat se na tuhle cestu po Spojených státech s hlavními hrdiny by mě asi hodně bavilo a nenechal bych si to ujít, stejně jako jsem si nenechal ujít tento film, už když jsem ho kupoval, tak jsem tušil, že se mi bude líbit, a to se také potvrdilo. Takže tady není nad čím váhat, na tomto filmu nevidím jediné slabé místo a čas s ním strávený považuji rozhodně za výborně strávený čas, proto s radostí uděluji pět hvězd. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Neobvykly, ale zaujimavy roadmovie o trojici americkych vojakov, ktorych zvedie dokopy hromadne meskanie lietadiel v New Yorku. The Lucky Ones vdaka serioznemu ponatiu temy, ludskemu pribehu a najma kvalitnym hercom uspesne cely cas brusli na hrane komedie a dramy a tak nam ponuka dalsi maly film, ktory sa do nasich kin nikdy nedostane, co vsak v tomto pripade nevadi, pretoze velke platno tu nie je nevyhnutne. 3,5/5* ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Můj základní problém, co se tohoto filmu týče je, že jsem pacifista. Jakákoliv forma války, je pro mě nepřijatelná a může si ji Amerika obhajovat jakýmkoliv sebe ctnostnějším způsobem a vojáky prohlašovat za hrdiny jak chce. Ovšem netvrdím, že z řad českých zasloužilých veteránů, není někdo hrdina. Forma přátelství a lásky je sice příjemně ztvárněná, ale nemůžu se prostě zbavit pocitu, že takovéto ospravedlňování války, je mi proti srsti. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty nejsilnější přátelství vznikají na společném prožívání příběhů. Nádherný příběh o osudech tří sympatických lidí. Rachel jsem si zamiloval zhruba tak v prvním záběru a na svý pozici jsme vydržel i po skončení filmu. Obyčejný film o obyčejných lidech se kterýma bych chtěl sdílet svoje radosti o bolesti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama