Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za týden šla jednotka do Mosulu a tam to schytala. Ten hajzl mě zachránil. Chtěl jsem si ho vzít domů jako oltář." Tři vojáci se vrací z války na skok domů a já bych na tom asi neviděl nic zajímavýho. Teda kdybych nebyl na vojně, protože tam jsou vztahy mezi lidma takový pevnější a tihle dovolenkáři jsou vyloženě sympaťáci - ukecaná naivka s prostřelenou pařátou, serža s děravým ptákem a veterán přepadenej latrínou. Mně s nima bylo podezřele dobře, i když myšlenku zajišťování bezpečnosti USA přepadáváním suverénních států na druhým konci světa jsem nikdy nepochopil. Asi jsem se měl líp učit. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších road tripů vůbec bych řekl. Podle mě by si Šťastlivci zasloužili lepší hodnocení než tady vidím. Nečekal jsem ze začátku něco tak dobrého, bylo to pro mě velké překvapení. Pustil jsem si film a kochal jsem se jednoduchostí, která mě dostatečně nabažila na to abych mohl v klidu konstatovat krásných pět hvězdiček. Také nesmím zapomenout na docela hodně vtipných scének, které se hodně vyvedli (například večírek a následující "postelovou" záležitost s třetí osobou jentak nezapomenu). Nakonec z toho všeho teda vznikne jednoduchý film, který si ale zaslouží alespoň jedno promítnutí každému z nás. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jízda tří vojáků Cheavera ( Tim Robbins ), T. K. Poola ( Michael Peňa ) a Colee ( Rachel McAdams ) do Las Vegas. Každý má sice jiný cíl ale ten se stává společným pro všechny. Přátelství léčí. Pěkné byly dvě scény, které stojí za vyzvednutí. A to byla scéna v kostele a následná slavnost. Trochu jsem se divil, že auto vydrželo tu bouři bez jediného škrábance. Ve Vegas není zase tak jednoduché se rozejít a máme tudíž možnost sledovat osudy tří aktérů dál až na opravdový konec jejich cesty. Přátelství, nádherná krajina, nevtíravé hudba ( Rolfe Kent ), lehký děj no docela slušná Roadmovie. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! A tak šťastně a nadějně to začalo! Konec mě ale vyloženě zklamal, místo toho, aby šli proti svému osudu a udělali ve svém životě nějakou zásadní změnu, vrátili se zpátky do války!. LOOL, dost kontraproduktvní a protiřečící si - vzhledem k moudrům v předchozím ději. Těžká obhajoba amerického vojenskýho systému. SPOILER!!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama