Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

rubik1 

všechny recenze uživatele

Road movies proste zbožňujem a The Lucky Ones nebola len debilná komédia typu Road Trip a podobné, ale bolo to zo života. Jednoducho povedané, fakt neviem čo by som tomuto filmu vedel vytknúť. Nenudil som sa ani na sekundu, stále som bol vtiahnutý do deja a nechýbal tomu ani humor takže pre mňa je to za 5* ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! A tak šťastně a nadějně to začalo! Konec mě ale vyloženě zklamal, místo toho, aby šli proti svému osudu a udělali ve svém životě nějakou zásadní změnu, vrátili se zpátky do války!. LOOL, dost kontraproduktvní a protiřečící si - vzhledem k moudrům v předchozím ději. Těžká obhajoba amerického vojenskýho systému. SPOILER!!! ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, co mě na tomhle filmu hodně oslovila, bylo zobrazení úcty a respektu, jež Američané prokazují svým vojákům. Ať už si o jejich přehnaném patriotismu myslím cokoliv, tak tohle oceňuji. Tři vojáci na opušťáku, tři různé charaktery, tři naprosto odlišné osudy, které v závěru bude spojovat něco víc než jen armáda. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Navenek docela příjemný film, jeho poselství se mi však pranic nelíbilo. Film na mě vyzněl, jakoby si ho objednala přímo americká armáda. Vyznění ve smyslu "doma je hezky, ale lepší je se na všechno a všechny doma vykašlat, válka je přece tak naplňující, nemůžete bez ní žít! A vojáci jsou všichni hrozně fajn lidi!" je fakt hnusné, a kvůli tomu, přes veškerou snahu, nemůžu dát víc než podprůměrné dvě hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama