Reklama

Reklama

VOD (1)

Když si seržant King myslí, že pro něj válka už skončila, dozví se, že ho chce armáda do toho pekla poslat zpět. Seržant Brandon King odcházel do války v Iráku jako mladík, plný ideálů o boji za lepší svět. Jako velitel čety nasazené v Tikritu však o iluze velmi brzy přišel. Domů se vrátil vyznamenán bronzovou hvězdou a purpurovým srdcem, ale také poznamenán traumatem z incidentu, při němž neúmyslně zabil několik civilistů. V rodném texaském městečku ho stejně jako jeho přítele Steva Shrivera všichni nadšeně vítají a senátor Orton Worrell mu nabízí, že kdyby něco potřeboval, může mu kdykoli zavolat. Brandon je rozhodnut začít nový život přesně tam, kde skončil. Jenže zážitky z války se na něm i kamarádech podepsaly víc, než se na první pohled mohlo zdát. To nejhorší však Brandona teprve čeká, když se s kamarády ohlásí na základně, aby odevzdal uniformu a převzal dokumenty o propuštění. Dostane rozkaz, kterým je povolán zpět do služby v Iráku. (TV Fanda)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů o válčení novodobého věku, ale první, kde je popisován problém vojáků, kteří se už vracet nechtějí. Začátek je slušně natočená válečná akce v ulicích. Potom se hrdinové perou po svém s vnitřními démony. No a nakonec se stane něco... něco pro mě nepochopitelného. Po třetině filmu jsem očekával spíš přechod na partizánský boj s mocí ve stylu Ramba. Bohužel je to spíš o těch démonech a tak film zachraňuje skvělý Ryan Phillippe. Vedle něj tu Tatum vypadá hodně uboze. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Politicky nekorektný film určené pre mladú generáciu odrodenú MTV....zaujímavé, a dobre pozarateľné. Channing Tatum nie je dobrý herec (má u mňa ešte jednu šancu - G.I. Joe, Ryan Phillippe už nie tým pekným hercom, ale stal sa z neho drsňák, je to tvrdé ako vie vojna zatočiť s ľuďmi a zmeniť ich...a tu je to podané bez cenzúry tak ako sa to asi deje v hlavách vojakov...zaujímavý koniec a slušný výkon Timothyho Olyphanta ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

„Prišli sme z vojny, tam na nás zaútočili, pustili sme sa za nimi, zabili našich kamarátov, my sme ich zabil aj s rodinami (nechtiac). Prišli sme domov a máme z toho strašné depky. Chľasceme, bijem sa, prípadne zmlátime priateľku.“ BATTLE FOR HADITHA stretáva HOME OF THE BRAVE ale STOP-LOSS pokračuje ďalej. „Odkrútil som si to ale ma posielajú späť? Nikdy. Zdrhnem do Mexika alebo sa prekonám ako správny hrdý Američan a vrátim sa tam?“ MTV presents ... zopár klasických vojnových klišé. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

moje ocakavania neboli naplnene z dovodu mne nesediaceho ponatia filmu, pretoze som cakal trosku exaktnejsie a do hlbky viac rozpracovanu problematiku pozastavenia odchodu vojakov v amerike, ale dostal som, podla mojho nazoru, len co do citov a klise obohranu dramu o posttraumatickych strastiach a neduhov... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $10,915,744Tržby Celosvetovo $11,207,130Tržby za predaj DVD v USA $4,829,251 //počet predaných kusov 286,804║ dosť nešťastný pohľad na armádu pre Američanov, a asi aj preto také odmietnutie tohto filmu v kinách, na jednu stranu má film veľmi dobré obsadenie ktoré je pre dej dobre využité, úvodná prestrelka je strhujúco prevedená, je drsná, neúprosná, pripomenie film Čierny jastrab zostrelený, dramatická výstavba bez kompromisov dobrá, celkovo zaujímavý pohľad na armádu /80%/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo od srpna 2006 v Texasu a Maroku. (Lucas87)
  • Ze závěrečných titulků vyplývá, že na filmu spolupracovalo i několik Čechů. (Aknah)

Související novinky

Tatum jako zpívající pilot

Tatum jako zpívající pilot

07.02.2016

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt se před pár lety sešli v dramatu Ve službách války. A očividně je to na place bavilo, protože plánují další spolupráci. Tentokrát se ale nechystají na nějaké… (více)

Reklama

Reklama