Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Céčková záležitost, kde máme digi krev, digi monstra, digi příběh...Dobře, příběh digi není, je jen klasicky tuctovej a nemá čím překvapit. Já nicméně hledal takovou tu jednohubku, co není extra dlouhá, něco se v ní děje a můžu u ní absolutně vypnout. A to u tohoto snímku rozhodně jde. "Nesmrtelnost" hlavní lidské hrdinky mi nevadila, neporazitelnost japonské verze Bladea v dívčím provedení mi rovněž nevadila, protože tohle je přesně ten typ filmu, kde je vše přehnané a divák s tím musí počítat. Takže jsem s lehce ironickým úsměvem na rtech sledoval, jak ty dvě holky všechno zvládnou, hlavně díky spanilé Saye, a dokráčí k předvídatelnému, ale pohodovému konci. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem tomu ještě dávala naději - jo, bude to fajn, alespoň průměrné. Houby s octem. Začalo to nudit. Hodně. Hlavní hdrinka, její americká kamarádka, všechny postavy byly ploché s hloupými dialogy. Nejlepší dialogy byly v Japonštině (asi hlavně proto že jsem jim rozumněla jen na půl...). Navíc v polovině filmu už jsem to nevydržela a posouvala děj. Někdy i o deset minut. Světe div se, o nic jsem nepřišla. Grafika jak z nějaké hry za 99,- v Levných knihách. Hezkej film... Pokud se budete přesto dívat, koukejte na to s českým dabingem - standard. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu sa mi to dokonca aj páčilo, ale ako náhle na scénu nabehlo nejaké postraumatické stvorenie a začali padať veľmi múdre hlašky všetko sa rázom zmenilo... priznávam, že nuda to ozaj nie je, pretože pár "rezacích" scén tuna ozaj je, taktiež "ostrovtip" a veľmi dôrazná výmena názorov... 3/10 aj napriek všadeprítomnej blbosti, ktorá tu lieta vo vzduchu. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Škoda a opravdu velké zklamání. Těšil jsem se, ale bohužel je to strašná blbost. Souboje a celkově akční scény dost zmatené a nepřehledné, efekty jsou hodně slabé, příběh a děj obsahuje plno chyb a klišé. Film nezachraňuje jak Ji-hyeon Jeon, tak ani Clint Mansell se svým soundtrackem, i přesto, že jsou jedinými klady na celém filmu. A co to bylo za závěrečný souboj a celkově závěr? Škoda mluvit. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama