Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr..Hezký spíše holčičí příběh, ve kterém pochopitelně všechno dobře dopadne:) Je poměrně zručně natočený, ale mohlo by to být v mnoha ohledech lepší a momentálních 85% je skutečně až moc. Ale dobře se na to kouká, film nenudí a rychle odsejpá. Když navíc vezmu v potaz, že se jedná o televizní film, mohu udělit i 4****. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Slabší čtyři hvězdičky. Emma konečně předvádí hezký výkon, ovšem její filmové sestry jí tvrdě šlapou na paty. Pro mě byla hvězdičkou Emilia Fox. Škoda, že příběh je naivní a konec filmu se topí v nahromaděných klišé. Jako kdyby si scénárista říkal: "Honem tam každému šupneme dobrý konec a už aby to bylo." ()

Reklama

Kate... 

všechny recenze uživatele

Opravdu je velká škoda, že jako TV film postrádá potřebnou délku, díky které by se některé situace daly pořádně rozvinout. Ale jinak moc pěkné drama, jehož děj se odehrává v krásném prostředí. Co se týče herců, myslím, že není moc co vytýkat, spíš naopak, herci své role ztvárnili skvěle, obzvlášť Lucy Boynton hrající Posy. Jak rychle ten film uběhnul, bohužel... ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné, milé, dobře končící × občas přehrávané. Emma Watson byla důvodem, proč jsem se na tento film dívala. Právě ona mi přišla, že trochu přehrávala a že se děj točil jen kolem její postavy. Film o uskutečnění svých snů, buď ze své sobecké touhy po úspěchu či kvůli pomoci druhým. Děj občas drhnul, ale i tak to byla hezká podívaná. Na vánoční sváteční den pohodový film. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Milé, chutné, čarovné, trochu dojímavé, trochu idylické, trochu zábavné i romantické... Vyložene ženský film pre potechu duše. A absolútna povinnosť pre všetky ženy, ktoré si v zime schúlené pod dekou s horúcim kakavkom v ruke s radosťou aj po piaty krát pozrú Malé ženy. Toto je presne ten druh filmu, ktorý zahreje spolu s kakavkom :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)
  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)

Reklama

Reklama