Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Je dobré pár přátel mít si na poslední chvíli uvědomí Troy (Zac Efron), který málem skončil v osidlech nechutně bohaté Sharpay (příšerně přehrávající Ashley Tisdale) namísto aby si hleděl svojí Gabrielle (Vanessa Hudgens). Další, druhý v pořadí High School Musical je opět určený pro televizní vysílání a podle toho tak vypadá. Je tak strašně barevný, hloupý, sladký, pro někoho prostě příšerný, ale hlavně pro generaci -náctiletých boží. ()

elisinka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mě vážně dostala ale druhý díl mě doslova převálcoval! Proč nevydělat ještě pár milionů dolarů navíc, že? Na druhou stranu pro takové třináctileté slečny je to možná perfektní podívaná ale jak tady psali přede mnou, myslím i já že DIsney vážně upadá. Kde jsou ty doby kdy se na pěkný a dojemný animák mohli dívat děti i dospělí a užili si podívanou obě věkové skupiny? ()

Reklama

Lady Grey odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde hodnotit jinak. Byl to jediný díl Muzikálu ze střední, co jsem viděla, a jsem tomu ráda. "Písničky" a "zpěváci" a potažmo i "herci" jsou úděsní. Vše je umělé a neskutečně podbízivé. Ze Zaca Efrona se mi dělá blbě, na jeho přeslazený kukuč se opravdu nedalo dívat. Vše graduje neskutečně stupidním dějem. Nikdy víc. ()

Chladek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že od jedničky se filmová stránka filmu hodně zlepšila a je o moc kvalitnější. Co se týče písniček už takový pocit nemám. Písničky jsou velmi chytlavé a hodně dobré, ale u toho prvního se mi to přece jen zdálo lepší. I když tady What time it is?, Work this out, I don't dance, Bet on it.....tyto čtyři jsou asi nejlepší a vážně stojí za to. V tomto dílu lze vyzdvihnout taneční kreace Corbina Bleua a Lucase Grabeela. Zpívají skvěle všichni (Z. Efron, V. Hudgens atd....). Také se mi líbí, že K. Ortega zapojil více postav jako je Jason, Zeke, Martha, Kelsi.......je to hodně dobrý. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

No popravdě na tu volovinu si člověk musí zvyknout. Nejlépe pustit si sebevražednou kombinaci všech tří dílů po sobě a věřte nebo ne po prvním dílu si zvyknete na ty stupidní dialogy a po tomto opojení si to začnete i užívat. Jé to odpadová záležitost, ale to té barevné volovině rozhodně udělat nemůžu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Několikrát se nestihlo natáčení přes den, proto si tvůrci museli vypomáhat osvětlením. Například scena k "You Are The Music In Me" se natáčela v noci. (figi6)
  • Herci museli projít tanečním kurzem, který trval tři týdny. (Cheeker)
  • Produkce musela nabarvit trávu před školou více na zeleno, aby byl zachován dojem jara. (Cheeker)

Reklama

Reklama