foto

Jessica Tuck

  • nar. 19.2.1963 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doktorka k nakousnutí (TV film)
2015 Honeyglue
2012 Model Minority
Prodigy Bully (TV film)
2011 Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
Super 8
2010 Public Relations
2009 Imigranti
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
2007 Decentní návrh (TV film)
Divočáci
Muzikál ze střední 2 (TV film)
Poslední den prázdnin (TV film)
Zkažené mládí
2005 Paní Harrisová (TV film)
2002 Another Life
Sekretářka
1999 Angels, Baby!
Partners (TV film)
1998 A Wing and a Prayer (TV film)
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
The Brave Little Toaster Goes to Mars
Táta z billboardu
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1995 Batman navždy
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1994 Mr. Write
Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Vycházející slunce
Živý kokon (TV film)
1989 Who Shot Patakango?

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Less Than (S01E11)
Playing the Game (S01E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bude tráva (S03E10)
Black-ish (TV seriál)
Wilds of Valley Glen (S05E09)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Revenue Per Square Foot (S08E04)
2016 Noční směna (TV seriál)
By Dawn's Early Light (S03E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Hack E.R. (S02E05)
Proof (TV seriál)
Reborn (E08)
The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
Hand of God (TV seriál)
Inside Voice (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Temná hodina (S02E09)
2014 Stalker (TV seriál)
Love Is a Battlefield (E06)
Tým Škorpion (TV seriál)
Rogue Element (S01E09)
Skandál (TV seriál)
Randy, Red, Superfreak and Julia (S04E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Roznětka (S07E03)
2013 Bad Samaritans (TV seriál)
Twisted (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Pomsta (TV seriál)
Engagement (S02E20)
Identity (S02E19)
Záměna (TV seriál)
The Door to Freedom (S02E01)
2012 Grimm (TV seriál)
The Kiss (S02E02)
Bad Teeth (S02E01)
Love Sick (S01E17)
Lovci lebek (TV seriál)
Ain't Love (50) Grand? (S02E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vězeň v potrubí (S07E07)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Na lovu (S02E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Pěst kapitalismu (S04E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (7)
Private Practice (TV seriál)
If I Hadn't Forgotten... (S05E06)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Senator Harper (E05)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Twentysixmiles (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Mladí delikventi (S02E16)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Krysa v dohledu (S03E10)
Všechno je zlomené (S03E09)
další epizody (4)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Věřit (E09)
Men of a Certain Age (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Nic než krev (S02E01)
Velká láska (TV seriál)
Sousedská párty (S03E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Body of Water (S04E13)
Odložené případy (TV seriál)
Rodinná tradice (S06E23)
Kodex cti (S06E22)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Požitek z lásky (S01E09)
První ochutnávka (S01E02)
Podivná láska (S01E01)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
October Road (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na nic se neptej, nic neříkej (S04E04)
2006 Po právu (TV seriál)
Golden Boy (E03)
Chirurgové (TV seriál)
Dnes přišel čas (S03E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neobvyklá podezřelá (S06E18)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Jmenuji se Amy Grayová (S06E22)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
S křížkem po funuse (S06E20)
další epizody (14)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Podmínečná kapitulace (S06E08)
Předčasný soumrak (S06E07)
Zasáhnout včas (S06E06)
další epizody (21)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex a svobodná matka (S05E10)
Právo cesty (S05E09)
Loučení s minulostí (S05E08)
další epizody (23)
2002 Everwood (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ztracení a nalezení (S04E11)
Všichni lžou (S04E10)
Z chlapce v muže (S04E09)
další epizody (24)
2001 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zločin a pochybnosti (S03E11)
Překonat hranice (S03E10)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
další epizody (25)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Vodní svět (S02E08)
Psí dny (S02E07)
Břímě odstupu (S02E06)
další epizody (16)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
Přepadení (S01E08)
další epizody (10)
Milénium (TV seriál)
The Sound of Snow (S03E12)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinný lékař (S04E14)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Pre-nup (S05E20)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Life's Too Short (S03E14)
1996 Life's Work (TV seriál)
Profit (TV seriál)
The Last Frontier (TV seriál)
1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Label Maker (S06E12)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1993 Cutters (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Párty (S02E05)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky