Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

draggo 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce se tu víceméně rezignovalo na nějaký příběh, což mi vůbec nevadí. Krásně optimisticky vyumělkovaný letní film s pěknými chytlavými písničkami. Postavy se od minula vůbec nezměnily, Sharpay je opět za mrchu a Gabriella za hodnou holčičku,a by se nakonec všichni dali dohromady a měli se rádi. Proč ne, takovýhle slizký kýč mi čas od času neublíží. Viděno několikrát a vždy jsem se dobře bavil. /viděno na DVD: 60% a 3*/ ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

No popravdě na tu volovinu si člověk musí zvyknout. Nejlépe pustit si sebevražednou kombinaci všech tří dílů po sobě a věřte nebo ne po prvním dílu si zvyknete na ty stupidní dialogy a po tomto opojení si to začnete i užívat. Jé to odpadová záležitost, ale to té barevné volovině rozhodně udělat nemůžu. ()

Reklama

defagoo 

všechny recenze uživatele

Film funguje jako vynikající parodie sama na sebe. O uměleckém záměru či poctivé práci ve střižně nemůže být řeč, scénárista za sebou, předpokládám, také nemá nespočet probděných nocí, ale film baví i když asi každého jinak. Nádech skvěle trapné praštěnosti mají většinou scény s Ashley Tisdale a do kolen se zaručeně dostanete kdykoliv Zac nasadí překvapivý, vyděšený či zmatený pohled epického charakteru. Jestli tohle není parodie tak už nevím. A idylické, jednoduché, čisté až snové prostředí ve kterém děti různé pleti a krásy vyrustají pospolu s tím vším pochopitelně souvisí. Ale mimochodem zpěvové pasáže jsou výborné a choreografie je vyloženě dokonalá, kam se hrabe Mamma mia? ()

Amgis 

všechny recenze uživatele

Děj je bych řekl trošku lepší jak v jedničce. Ovšem bych řekl malinko horší písničky. Ale jako obvykle u mě tento film jde nahoru kvůli herečce Vanesse Anne Hudgens (zkrátka dokonalá holka mít takovou holku co se chová jak ta postava ve filmu a vypadá jak ta postava z filmu, tak by to bylo superrrrrrrrrr!! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Tesne po zazvonení zvončeka značiaceho začiatok prázdnin začnú všetci tancovať. Troy Bolton (Zac Efron) počas tohto tanca má spodné prádlo raz biele a potom čierne. (ČSFD)
  • Celý film byl natočen za 5 týdnů. Natáčení taneční scény "Bet On It" trvalo 6 dní. Natáčení na škole East High School v Salt Lake City trvalo 4 dny. Během jednoho dne dal štáb skutečným studentům instrukce, kam nemají chodit, aby nenarušili natáčení. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno