Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film, který se zabývá jenom sexem, žádné seznamování atd. ae čistě jenom sex. Je to podáno z různých pohledů, je tam několik dvojic/trojic a film zaznamenává jejich sexuální zážitek. Místy je to vtipné, u některých situací jsem se fakt musel smát, ale na druhou stranu jsou tam i hluché momenty. Každopádně je to takovej odpočinkovej film na nedělní odpoledne za 3*. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého by člověk možná čekal víc, než dostane. Ale to, co jsem dostal já, mi naprosto stačilo. Raději upřednostňuji takovéhle ne-moc komplikované oddechovky, u kterých se vážně dobře relaxuje, než přemrštěné puberťárny. Název sice napovídá, že to bude zase jedna z teen bláznivých komediálních šukaček, ale je to opravdu relaxační komedie bez přemrštěných komplikací. Pohodová hudba jen dokresluje nenáročnou atmosféru. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že to bude povrchní, pubertální a prvoplanovité (no název tomu docela odpovídá), ale nakonec se z toho vyklubala celkem fajn komedie, která je trochu hlubší než na první pohled vypadá a každý si v ní může najít něco sobě blízkého. Docela mi to připomnělo snímek PO SEXU, taková fajn konverzačka s několika příběhy točící se kolem sexu, ale žádný velký zázrak. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ale ano, poměrně vtipná taškařice. Nazval bych ji "sexuální stereotypy v kostce". Film, řekl bych, takřka dokonale shrnuje všechny fáze vztahu a současně i stíhá prezentovat více typů lidí. Na to, že má snímek necelých 90 minut, tak se do něj vešlo dost. Začínající režisér je poměrně šikovný. Klidně bych se v budoucnu nechal pozvat na něco dalšího. V mých očích, co se týče vtipnosti, zvítězila jednoznačně jediná trojce, která vždy dané fázi nasadila korunu. Na pobavení super záležitost. Nebojím se doporučit. Ideální ve dvou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama