Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na tento film se dá bez problémů podívat, většinou neuráží a tu a tam se povede i nějaký ten fór. Nejvtipnější je asi dvojice, která si prohodí své role při souloži a oba jsou s výsledkem navýsost spokojeni. Také nezvyklá "trojka" je docela dobrá, ikdyž ten "voayer" mě dost štval. Nejhezčí dívka je ta, která si to rozdává se svým přítelem, čímž opět potvrzuje fakt, že přáteství mezi mužem a ženou neexistuje. Sice k aktu potřebovala poslouchat hnusnou "nehudbu" čili hip-hop, ale i tak se mi líbila nejvíc. Ve dvojici "bývalých" chyběl jen ten jeden malý krůček, aby se to změnilo na "opět spolu", leč.... No a ta "bordelářka" s "kancem" byla vlastně také hodně dobrá, hlavně tím závěrečným zvratem a tak si říkám, že se mi film líbil na více, než na tři hvězdy. Přidávám čtvrtou, ikdyž s odřenýma ušima. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oba víme, že když si nezašukám, skončím v posteli s nějakým kreténem z práce a navíc jsi v tuhle chvíli jedinej chlap, z kterýho se mi nezvedá žaludek." Tak kdyby mi tohle řekla nádherná Kirsten, tak bych jí asi půjčil zasouložit a neměl bych nic proti tomu, kdyby mi to párkrát vrátila. Soulož kamarádů mě prostě bavila. Pak se mi hodně líbila "naivka" Jamie, ale tím pozitiva končí. Partnerský sex mě svým vyvrcholením poněkud zaskočil, z toho expartnerského šlo určitě vystříkat víc a trojúhelník se spolubydlícím jsem radši moc nepobral. Nicméně konstatování, že já jsem kláda s ksichtem a ty jsi díra mezi nohama, mě hodně pobavilo. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že sem se o film začal zajímat až když sem viděl na moviezone fotku tý zrzavý holky v podprdě co tam hraje :D Ale dostalo se mi mnohem víc než jen pěknejch holek. Nejsem ještě tak starej abych to dokázal posoudit, ale řek bych že 5 příběhů z YPF dobře vystihuje situace ze života a sem si jistej, že by se mohli doopravdy stát. Třeba příběh ex páru a páru byl trochu slabší, trojka byla docela vtipná, scénka se zrzkou se mi líbila hlavně kvůli ní, ale nejvíc mě zaujal příběh dlouholetejch kámošů. Ten byl nejvýstižnější a prostě bych si tohle dost dobře dokázal představit ve skutečnosti. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama