Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Nie! Nie! A EŠTE RAZ NIE!!! Som fanúšikom Robina Williamsa a jeho filmov, ale toto je asi Disney verzia filmu "DISASTER MOVIE." Otrasný humor, hrozné postavy a momenty, ktoré ma viac znechucujú a urážajú, než ma pobavia. A najhoršie na tom je, že sa nebránia ani svoje otrasné vtipy opakovať len preto, aby sa nám viac dostali pod kožu a bodli nás ešte hlbšie ako prvýkrát. Jediné čo je na tomto filme dobré je Robin Williams keď sa snaží byť otcom pre svoje deti, ktoré nepoznal. To je super. Okrem toho dáva do svojej role naozaj maximum. Zvyšok je trápnosť, úbohosť, nechutnosť a horor obrovského kalibru. Keby som len mohol niektoré filmy vymazať zo svojej mozgovej pamäte. A aby som už tomuto filmu dal vyžrať úplne všetko, PREČO SI NA KONCI DÁ CELÁ RODINA (AJ S MIMINOM!!!) TABLETKY NA SILENÉ ÚSMEVY???!!! To nie je vtipné, to je až hnusné! V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 11. mieste ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Místy jsem se smál hodně nahlas a to nebývá zase tak často, takže jednoznačně za sebe palec nahoru .. a vysvětlení? .. : John Travolta/Charlie je můj velký oblíbenec, který zde sice odvádí jen svůj standardní výkon, ale i to málo úplně stačí k mému pobavení a nadšenému aplausu .. Williams, moc ho zrovna nějak nemusím, přesto uznávám, zde je také hodně dobrý a vtipný .. a bonus .. vždy krásná a téměř dokonalá a naprosto perfektní .. jedna z mých nejsympatičtějších osudových životních partnerek/manželek ze stříbrného plátna .. I Love You, Kelly Preston … ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se nejedná o takové peklo, jak by se mohlo na první pohled zdát ale o slušnou rodinnou zábavu. Film má hlavní plus v obsazení úvodí dvojice, jejichž filmová kariéra sice není tak zářivá jako před nějakými 15 lety ale pořád dokazují, že film utáhnout dokážou. Škoda nezbytné sentimentality, která je sice pro film nezbytná ale na druhou stranu i trapná a otravná. Ale když jsou ti dva v akci, tak i přes převážně iinfantilní humor dokážou pobavit. U mě dobrý. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Já bych to s tím nízkým hodnocením tak vážně neviděl. Ano není to žádná super bomba, ale Williamsovi s Travoltou to šlape bezvadně a opět jsem se po nějaké době u některých scén od srdce zasmál. Nevím co kdo čeká od rodinné komedie, já zábavu a když je střeštěná po vzoru Deuce či Grown ups. proč ne? (dovolil jsem si shlédnout verzi s Trávničkovo dabingem a musím říct že pohoda.) Když překousnete trochu vlažný rozjezd, tak pak se to už veze. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Sice nie moc originalna, ale vdaka vybornemu hereckemu obsadeniu celkom zabavna komedia. Travolta z Williamsom sa vyborne doplnuju. Scenar je nenarocny ako v podstate cely film. Pobavil som sa pri tejto komedii viac ako som cakal takze zasluzene tri hviezdicky. A napokon Travoltu mam celkom rad a som vdacny za kazdy solidny film s nim. Vo filme sa objavi v malej a pre neho netypickej ulohe aj Matt Dillon. A to je tiez jeden z dovod preco treba dat tejto komedii sancu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama