Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

.. Pánové J.Travolta,R.Williams a dokonce i S.Green - skvělí herci, do rolí skvěle padnou (Travolta = typický sukničkář, Williams = rodiný typ, Green = komediant každym coulem), tak kde se stala chyba?!.. Film mě místy pobavil, opravdu jsem se řehtal, jak jim děcka vyměnili prášky - to bylo boží, a za to odemne dostávají +2hvězdy (ta 3. je za herecké obsazení) Pan Becker měl na víc, místy to bylo skoro nesnesitelně nudné, ale dokoukat se to dalo.. 60% ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

No co tohle bylo v podání Johna Travolty a Robina Williamse za pokus, asi jen tak nepochopím.. Skoro bych si troufl tvrdit, že tito dva pánové už nemají potřebu ze sebe dělat totální blbečky.. Po svých úspěšných kariérách se na stará kolena snaží dělat něco co nemá absolutně nic společného s jejich hereckým uměním.. I když je pravda, že Robina obecně nemám rád, tak po tomto představení ho už začínám celkem nesnášet:-) Johna mám rád moc, takže mě tímto snímkem akorát urazil, ale doufám, že si své renomé, zase vylepší.. ()

Reklama

cachina 

všechny recenze uživatele

Všichni stárneme a ani hercům se to nevyhne. Jak je poslední dobou zvykem, tento fakt se odráží i ve filmech. Vznikají na dané téma především komedie (Divočíci, Než si pro nás přijde) a akční filmy (Expendables 1, 2, Red či nejnovější Konečná). Nyní zde máme snímek Starý páky. Jenže se jedná o velice podprůměrnou komedii. Velmi neoriginální zápletka i vtipy. Dva staří kamarádi se musejí starat o dvě malé děti. Je to spíše podívaná pro nejmenší, starší divák u toho bude trpět. Film se skládá ze scén, které nikterak neposouvají děj kupředu, jsou to jen ucelené vtipy. Bohužel vtipy, které jsme viděli v x dalších filmech, a ani jeden není originální. Přehlídka trapnosti, prostě ztráta času. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ten film má trochu hořkou pachuť, když jej lze označit jako "Travolta projekt", vzhledem k rodinným tragédiím, které slavného herce v posledních letech postihli. Jinak jde o nenáročnou, místy zábavnou i vtipnou komedii, kde to Travoltovi s Williamsem funguje celkem dobře. Ve vedlejších rolích potěší a rozesmějí další známí herci jako Matt Dillon nebo Justin Long. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, neni to zadnej vrchol geniality, proste takova rodinna komedialni blbost se stokrat provarenym a do posledni minuty predvidatelnym dejem, ale diky obsazeni hlavnich roli dvojkou sympataku a par solidnim forkum to je slusna zabava. Travolta hraje svyho typickyho suknickare, oproti tomu Williams takovej rodinnej typ, takze se dobre doplnujou a i kdyz se misty chovaj jak dementi, clovek jim musi fandit. Z vedlejsich potesi Green, obzvlast v zaveru a pak tu ma ultimatni cameo Justin Long. Jen skoda, ze slusne nakopla zabava zacne nekdy v 50ty minute trochu vaznout a ke konci uz to spis hraje na city. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama