Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Recenze (68)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Bouřkový mrak s klackem s orlí hlavou to nedal, ale Běžící vlk jej nakonec s tou čelistí z prachu zastoupil. Legrace od začátku (skoro) do konce, protože mě po té hodině a půl srandy naštval závěrečný "souboj", který trval asi tři vteřiny. Jediné skutečně zajímavé jsou ale dary přírody Clary Bryant (v českém překladu Bryantové). ()

blackmag odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu jsem fakt dlouho neviděla... Laciné triky, které jsou podle mě na rok 2007 až příliš laciné. Příšera, která je vlastně je srandovní velkou kostrou se světélkujícími oči nebudí hrůzu, ale spíš otrávenost. Nikdy víc.Hrdinská hudba, která zazní v momentě, kdy si muž zákona tváře pomaluje bojovými barvami svých indiánských předků... je tak trošku na hlavu. Kdyby za názvem filmu bylo slovo "parodie", tak bych to snesla mnohem víc.. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

To vypadá jako by tohle film natočila televize Nova během jednoho odpoledne! Co to jako mělo být? Od tohoto filmu dejte ruce pryč. Je to nehorázná sračka s dementním kostlivcem a výkony herců jsou katastrofální. Jo a už vůbec nechápu,jak téhle megasračce může dát někdo nějakou hvězdu. Nebo konce 4! Hnus... :-( ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Céčková vtákovina o veľkom digitálnom kostlivcovi čo pobehuje po prérii a mení ľudí na prach. K tomu ešte nejaké indiánske mystické pindy, zlý chamtivý biznismen a šerif mutujúci na Old Shatterhanda. Je to nuda a dokonalá sterilita bez akejkoľvek príchute, záverečný súboj vyzerá tak, že Old Šerifhand hodí po kostráčovi tomahawk a on proste zdochne. Perfektná antizábava. ()

wayne99 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavá, i když ne originální, myšlenka - kletba indiánského pohřebiště, ale to zpracování? Zdejší šerif jen tak, jako by nic, zabije v souboji příslušníka místního kmene původních indiánů a ten závěrečný souboj se smrtkou také stojí za to - Šerif se půl hodiny rozmachuje nějakým kyjem, zatímco démon předtím všechny zlikviduje během zlomku vteřiny. Snad jediné na co se dá opravdu dívat je dcera místního šerifa, které zde má ale bohužel pouze vedlejší roli. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama