Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Hodně připitomělý scénář, herecky hodně prkenná Katie Holmes, poněkud přehrávající Diane Keaton a Queen Latifah, kerá dostává neskutěčně podobné role a navrch Ted Danson, který působí jako kdyby utekl přinejmenším z nějaké německé telenovely. Navíc charaktery, které nejsou sympatické ani ničím jinak zajímavé, vlastně jsou to takové pipiny a vám je zatraceně jedno jak to s nima všema dopadne a to je u podobného filmu krapet na závadu.Tohle je hodně velký a hodně špatný úlet s neskutečně hloupým scénářem a nulovým vtipným či zábavným potencionálem. 20% ()

Lierre 

všechny recenze uživatele

Vpravdě originální způsob, jak přijít k pěknému balíku (doslova) peněz. Mimochodem, kde jinde uvidíte, jak někdo skartuje dolary rovnou do záchodové mísy nebo je hází do kamen?! Zábavný film, dobře vybraná nesourodá trojice hereček. Po dlouhé době (alespoň inteligentní) komedie, u které jsem se pobavil (bez nutnosti "toaletního" humoru). Palec nahoru! (na obočí) ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Film na mě působil až moc televizně, nebýt v tom Diane Keaton a Katie Holmes, tak se na to ani nekouknu, nakonec jsem se tedy odhodlal, příběh to má sice vtipnej, ale je to natočeno příliš amatérsky, k tomu mě tu opět jako snad v každém filmu vytáčí ta tlustá, nesympatická Queen Latifah, která mi dokáže pokaždé zkazit snad každej film, ve kterém se objeví, díky bohu za Diane Keaton, která je dobrá a ta Katie Holmes je zde asi nejzábavnější a k tomu se na ní dobře kouká. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka ktorá neurazí ani nenadchne. Minimálne však stojí za pozornosť vďaka rafinovanosti celého plánu krádeže + ústredné trio (D.Keaton, Q.Latifah, K.Holmes) je skrátka sympatické. Dobre odvedená remeselná práca s pár vydarenými hláškami (našinca určite poteší narážka na Československo) ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Ach ty dialogy... Možná by bylo lépe, kdyby hl. představitelky mlčely, mlčely a zase mlčely. Odpočátku jsem tenhle film bral jako nenáročnou komedii, která zabaví a vyplní čas. - Ale ani to nenastalo, spíše se dostavila nuda a čekání na konec. Nějak si ty vtípky a rozverné taškařice k popukání k filmu nesedly. Zvláštní. Herecké obsazení je ovšem dobré, i když Queen Latifah zrovna nemusím a její kouzlo jsem doposud neobjevil. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Pri večeri v reštaurácii povie Jackie Truman (Katie Holmes), že by chcela navštíviť aj Československo, ale Don Cardigan (Ted Danson) jej vysvetľuje, že už neexistuje a rozdelilo sa na Českú republiku a Slovensko v roku 1992. V skutočnosti k rozdeleniu došlo o rok neskôr, oficiálne 1. januára 1993. (Piri)
  • Natáčelo se od 16. dubna do 21. června 2007 ve městě Shreveport (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama