Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten název naznačuje naprosto dementní film. Ale ono tomu tak neni! Dlouho jsem se přemlouval, abych se na tu chujovinu kouknul, ale nakonec jsem se přemluvil a vůbec toho nelituju! Byla to příšerná prdel, u který prostě vypnete a jenom se smějete tý demenci. Pár hlášek je fakt úžasnejch a zas tak špatná komedie to neni. Další podceněnej film, jenom kvůli dementnímu názvu. Člověk, kterej film odsoudil jenom kvůli tomu, jak na první pohled vypadá je u mě dement. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Panic či kanec divokej, upírky nikdy nešukej!“ Trailer nalákal a já se na to těšil, jak Drákula na zatmění slunce. A ono prd. Abych použil jednu z mála vtipných hlášek, „raději bych se nechal ojet vlkodlakem,“ než tuhle prudu zhlédnout znovu. OKÉNKO KADIBUDKY: [][] Kdo může za to, že film skončil v... ? [] Střihač napitý jak houba. [] Režisér s odkrveným mozkem. [] Dva třeskutě „vtipní“ scenáristé a křečovité dialogy jak z pomocné školy pro mentálně postižené orangutany. [] Osikovým kůlem do srdce byl casting. Mathew Horne coby unylá demoverze Pattisona, protivná čůza Ex a zpovykaný James Corden, fyziognomií Samvěd Křepelka, ale momentálně zaostalej a se zastydlou pubertou. [][] Na druhou stranu, ta obrýlená švédská pichna MyAnna Buring byla opravdu šik a vidět ji Dempsey, z fleku by ji vyměnil za Makepeaceovou. Hvězda pro ni, druhou za povedený prolog. Škoda dobrého námětu. Chci remake! Ideálně s dvojicí Pegg a Frost v režii Edgara Wrighta. ()

Reklama

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Británie jakožto původ filmu slibovala (pro mě) skvělý humor a ztřeštěný děj. Jaké jsem zažil zklamání, když jsem se nedočkal ani jednoho, jen velmi nudného a hlavně nevtipného příběhu. Vlastně mohu použít i výraz trapného. Vím že je nutné se nad tímto výsledkem povznést a brát ho s nadhledem. O to jsem se pokusil, ale stejnak je výsledek stejný. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie ve stylu nepřekona(tel)ného Soumraku mrtvých. Kdo zmíněnému snímku na chuť nepřišel, nejspíš nebude spokojen ani v tomto případě, ale já se bavil a byl jsem rád, že konečně zase vznikla parodie na hororový žánr, která není tarantinovsky-rogriguezově grindhousovská, plná nechutností, zbytečně vystavovaných odhalených částí ženských i mužských těl a nablblých postav. Zabijáci lesbických upírek jsou dost často k popukání vtipní (první likvidace sekyrou, vikář a jeho společné scény s Fletchem), ale nikdy nesklouznou k fekálnímu nebo jinému druhu nechutného humoru, díky příjemné délce nestihnou nudit, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, jedna dívka hezčí než druhá... A režie je nápaditá a ví, že timing není sprosté slovo. Čtyři čisté hvězdy (a malý kousek páté za poslední záběr).__P.S. Hudba Debbie Wiseman je lepší než všechno, co Danny Elfman napsal od dob Ospalé díry (co na tom, že ji trošku vykrádá). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama