Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie ve stylu nepřekona(tel)ného Soumraku mrtvých. Kdo zmíněnému snímku na chuť nepřišel, nejspíš nebude spokojen ani v tomto případě, ale já se bavil a byl jsem rád, že konečně zase vznikla parodie na hororový žánr, která není tarantinovsky-rogriguezově grindhousovská, plná nechutností, zbytečně vystavovaných odhalených částí ženských i mužských těl a nablblých postav. Zabijáci lesbických upírek jsou dost často k popukání vtipní (první likvidace sekyrou, vikář a jeho společné scény s Fletchem), ale nikdy nesklouznou k fekálnímu nebo jinému druhu nechutného humoru, díky příjemné délce nestihnou nudit, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, jedna dívka hezčí než druhá... A režie je nápaditá a ví, že timing není sprosté slovo. Čtyři čisté hvězdy (a malý kousek páté za poslední záběr).__P.S. Hudba Debbie Wiseman je lepší než všechno, co Danny Elfman napsal od dob Ospalé díry (co na tom, že ji trošku vykrádá). ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud se rozhodnete natocit film s tak lakavym nazvem a za celou jeho stopaz ukazete prsa tak na tri vteriny, jedna se o hrube nepochopeni zanru a nezaslouzite si zadne slitovani. A pokud selhava i vase schopnost napsat vtipne hlasky a situace, radeji ani nezacinejte tocit... Jedna hvezdicka za tech par povedenych vtipu (Takze to znamena, ze uz nejsou upiri? ... Ale jsou stale lesbicky.) a druha za genialni prekladatelske duo titulkaru! Quentine a JediAdame, dekujeme. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama